MSI Creator 15M A9SD-227XRO, model cu i7-9750H şi GTX 1660 Ti 6GB

MSI Creator 15M A9SD-227XRO e un laptop de gaming cât şi pentru creatorii de conţinut deoarece vine cu nişte componente de top. Printre acestea aş aminti procesorul i7 six core şi cipul grafic GTX 1660 Ti.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi din poza de alături se poate vedea că arată foarte bine. Chiar dacă e un laptop cu ecran de 15 inci (există alternative de 17 inci, dar nu din aceeaşi serie) trebuie spus că nu are tastatură numerică. Acest lucru nu e neaparat un dezavantaj deoarece re taste numerice în partea superioară a tastaturii.


Păreri pro şi contra

Laptopul acesta e din seria MSI Creator 15M şi e adresat creatorilor (de conţinut), adică fotografilor, editorilor video şi celora care se folosesc de programe CAD (arhitecţi, ingineri etc).
Procesorul care echipează acest laptop e un i7-9750H cu şase nuclee, iar placa video e una GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video. Procesorul scoate 11542 puncte e cupubenchmark, iar din această cauză
Având nişte componente foarte puternice trebuie ştiut că are şi o răcire pe măsură reprezentată de două ventilatoare şi şase ţevi care disipă căldura (heat pipe-uri).
Are o portabilitate bună deoarece greutatea e de circa 1,9kg, iar bateria ţine până în 7 ore… conform producătorului.
Nu vine cu sistem de operare, dar are o multitudine de porturi care facilitează instalarea sistemului de pe un stick USB. Astfel, pe partea de conectivitate şi porturi are: 4 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth.
Pentru a vedea mai bine ce tastaţi pe timp de noapte acest laptop are tastatură iluminată. Acest lucru e un plus pe partea de ergonomie.
Partea de memorie este una reprezentată de 16GB memorie RAM şi un SSD de 512. Maximul de memorie suportat e de 64GB.

Acest laptop premium cu componente de top, imagine de calitate superioară şi sunet pe măsură e adresat celora care vor mai mult. Despre sunet trebuie adăugat că e Hi Res Ausio Nahimic czu suport 24bit/192kHz.
Precum la notebook-urile Asus şi acesta respectă standarde militare de rezistenţă aşa încât să fie cât mai durabil.

Te-ar mai putea interesa