MSI CR640-061XEU

Un laptop de tip Office de la MSI este acest laptop MSI CR640-061XEU care vine cu o configurație de ultimă generație și aici mă refer la procesorul Sandy Bridge și la memoria de 1333 MHz. După cum vedeți acesta face parte din noua seria 640 care vine cu un design ceva mai interesant și aici mă refer la suprafața semi-lucioasă și la touchpad (seamănă cu cel al laptopurilor Samsung). Acesta poate fi o alegere bună deoarece pe acesta puteți viziona filme HD și Full HD și chiar să jucați unele jocuri 3D mai vechi. Toate acestea sunt posibile datorită plăcii video HD 3000 de la Intel care este un model performant și vine cu un consum redus de energie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă mai ieftină la modelul MSI CX720-0W6XEU care se adresează celor pasionați de jocuri (ecran de 17 inci, i5 și placă video dedicată) și nu numai.

Poze

Deschis
Întredeschis

Specificații tehnice

Procesorul este oferit de cunoscutul producător Intel și anume este vorba despre modelul Core i3 Sandy Bridge model 2310M. Acesta oferă o frecvență de 2.1 GHz, un cache de 3 Mb și tehnologie 32 nm. Ecranul de 15.6 inci este unul LCD LED de tip Glare și are o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM DDR3 de 4 giga are o frecvență de 1333 MHz. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 500 de giga și acesta are o viteză de 5400 de RPM.

Placa video Intel HD Graphics este un model de placă video integrată care vine împreună cu mai toate procesoarele Sandy Bridge pentru a oferi un plus de performanță. La capitolele multimedia, porturi și comunicații CR640-061XEU stă destul de bine: unitate DVD, cameră web de 1.3 MP,  două difuzoare stereo, cititor de carduri, port VGA, port HDMI, o ieșire audio, două USB-uri 2.0, microfon, două porturi USB 3.0, mufă RJ-45 și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Autonomia este una destul de bună, vine cu sistem de operare Free DOS, tastatură numerică și o configurație foarte bună pentru ca laptopul să fie inclus în categoria celor Office. Din păcate nu are placă video dedicată pentru cei care mai vor să joace un joc mai nou la detalii ceva mai mari.

Concluzie

Acest MSI CR640-061XEU este o alegere bună pentru cei ce nu au avut un gadget portabil similar și ar dori unul pe care să-l ia la locul de muncă și pe care să poate viziona filmele favorite la calitate video optimă (HD și Full HD) sau dacă nu pe un ecran mai mare cu ajutorul VGA/HDMI-ului.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „MSI CR640-061XEU”

  1. Un laptop cu design impresionant, chiar mai bun decat predecesoarele ca doar face parte dintr-o serie superioara. Placa video e decenta dar nu prea o recomand pentru jocuri deoarece se incinge dupa ceva timp dar numai la jocuri noi, la cele vechi cu cerinte hardware mici nu ai probleme in special daca sunt si 2D. Eu ma uit doar la filme HD deoarece oricum nu aveam loc pe birou si pentru un monitor cu HDMI si cred ca se misca excelent in partea de Office, aplicatii si alte treburi. Ecranul e superb in special ca nu e unul glossy si deci poti lucra excelent pe el in timpul zilei fara sa se reflecte lumina.

Comentariile sunt închise.