MSI CR620-618XEU

Unul dintre cele mai ieftine laptopuri de la MSI e acest laptop MSI CR620-618XEU care vine cu procesor Celeron Dual Core, 2GB de RAM și hard de 250 GB. Deci nu veți beneficia de prea mult spațiu de stocare, însă la un așa preț se poate opta și pentru unul extern. Dacă sunteți o persoană care vizionează des seriale TV și filme de pe internet, atunci ar fi indicat și un monitor Full HD deoarece laptopul are ieșire HDMI și o configurație corespunzătoare pentru redare 720p și unele filme 1080p. Chiar dacă nu are cea mai grozavă configurație, are un preț acceptabil, un design elegant și o autonomie care poate să ajungă la 3 ore. Acest CR620-618XEU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis 2

Specificații tehnice

Configurația sa scoate în evidență faptul că nu e vorba de un laptop pe care să jucați jocuri 3D noi ci doar 2D sau 3D mai vechi. Procesorul său e unul P4600 de 2 GHz care e un Dual Core din seria Celeron. Acesta e însoțit și de placa video integrată Intel HD Graphics care după cum vedeți are suport HD pentru filme. Ecranul e același ca la oricare alt laptop – 15.6 inci cu rezoluție HD Ready, însă vine cu o protecție lucioasă pentru un plus de luminozitate și culori. Capacitatea memoriei RAM asigură un multitasking bun chiar și dacă optați pentru Windows 7 pe 32 de biți deoarece e de tip DDR3 la o frecvență bună.

Cred că HDD-ul său e cea mai dezamăgitoare componentă dar care poate fi înlocuită sau se poate opta pentru un HDD extern după cum v-am precizat anterior. Restul dotărilor sale sunt bune din punct de vedere la prețului: card reader, cameră web, difuzoare stereo, DVD, trei USBuri 2.0, ieșire audio, VGA, LAN, ExpressCard, HDMI, microfon și WLAN. Bateria sa de 6 celule e aceeași ca și pe restul modelelor CR620 și furnizează circa 3 ore în mod economic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: portul HDMI e o dotare care e destul de rară la aceste laptopuri (sub 1300 lei), puteți instala fără probleme Windows 7, are ecran un superb, e portabil și are un design plăcut.

Minusuri: HDD mi se pare prea mic.

Concluzie

Laptopul MSI CR620-618XEU e recomandarea mea de la acest producător și în acest buget, iar pentru a vă face o idee despre cum arată, v-am postat un clip cu acesta:

Te-ar mai putea interesa