MSI CR620-616XEU

Acest laptop MSI CR620-616XEU este unul la ofertă şi vine cu procesor Intel Core i3 model 370M şi 4 giga de memorie RAM, deci un laptop pentru jocuri destul de reuşit şi nu numai. Preţul este undeva la 1.450 de lei şi ar trebui să profitaţi de ofertă pentru că laptopul arată foarte bine. Design-ul este unul premium după cum vedeţi din poze şi combinaţia de culori negru cu gri metalic este bine aleasă. Dacă nu beneficiaţi de un buget prea mare şi vă place design-ul acestuia, atunci puteţi opta pentru MSI CR620-428XEU care are un procesor dual core şi 2 giga de RAM. Puteţi opta şi pentru unul cu 4 giga de RAM cum ar fi MSI CR620-419XEU.

MSI CR620-616XEU arată mult mai calumea dacă balamalele erau scufundate, dar şi aşa arată foarte solid, ecranul putând fi înclinat la 180 de grade. Am precizat faptul că este un notebook pentru jocuri, probabil mă veţi contrazice pentru că vine cu placă video integrată. Numai că nu ştiaţi că aceasta împreună cu procesorul i3 este mult mai rapidă decât una cu dual-core folosindu-se de procesor. De exemplu dacă venea cu i5, Intel HD Graphics era şi mai bună având o frecvenţă şi mai mare, şi în plus vine şi cu 4 giga de RAM dispuşi pe Dual-Channel pentru cu 30-40 % mai multă performanţă în jocuri.

Poze

Închis
Deschis 2

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţiile tehnice

Acest MSI CR620-616XEU vine cu procesor Intel Core i3 model 370M, cu tehnologie 32nm, frecvenţă de 2,4 GHz şi cache de 3MB. Ecranul LCD vine cu tehnologie LED pentru un consum mai redus de energie şi contrast mai ridicat, are o diagonală de 15,6 inci la o rezoluţie maximă de 1366 cu 768 pixeli.

Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 4 giga la o frecvenţă de 1066Hz şi dispusă pe două sloturi adică pe Dual-Channel şi din păcate nu mai poate fi mărită la mai mult de 4 giga.

Hard disk-ul de tip Serial ATA 2 de 2,5 inci are o capacitate de 320 de giga la 5400 de rotaţii pe minut şi este unul ce nu se încălzeşte şi nu cârâie. Placa video Intel HD Graphics are Pixel Shader versiunea 4.0 şi suport DirectX 10.1 şi rulează fără probleme filme HD. Cât pentru jocuri, nu se pune problema că nu rulează, mai precis toate jocuri de astăzi vor rula pe aceasta inclusiv GTA IV sau Black Ops la detalii minime spre medii, NFS şi FIFA la detalii medii spre maxime. Aceasta este cea mai bună placa video integrată.

La capitolul multimedia, MSI CR620-616XEU are cititor de carduri , unitate DVD, cameră web de 1,3MP şi difuzoare stereo. La capitolele conectivitate şi porturi, are port HDMI, 3 USB-uri, PCMCIA, microfon, reţea RJ-45, intrare audio, conector VGA şi Wi-Fi.

Autonoima este destul de bună undeva la două ore şi ceva, greutatea acestuia este de 2,4 kilograme şi vine cu tastatură numerică şi sistem de operare Free DOS.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are mai mult decât suficientă memorie RAM, arată bine, este echilibrat, ieftin şi are procesor i3.

Ca minusuri: placa video putea fi una dedicată numai că autonomia acestuia ar fi scăzut drastic, deoarece o placă video integrată are un consum foarte mic, şi nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop MSI CR620-616XEU este o variantă de notebook ce ar trebui să luaţi în considerare dacă vă gândiţi să achiziţionaţi unul pentru că sunt suficiente motive (performanţă, economie şi design) să optaţi pentru acesta. Așa arată:

4 comentarii la „MSI CR620-616XEU”

  1. Salut

    Modelul care este vandut de eMAG (si alti retaileri) nu este in combinatia de culori negru-argintiu ci este o combinatie negru-gri cenusiu (combinatie nu tocmai reusita). Unde am putea gasi un model in combinatia de culori originala?

    Multumesc.

  2. Pe Amazon?
    Sincer pe mine nu mă prea interesează culorile. Poate nu au acea culoare deoarece nu există ori o fi ceva versiune premium prea scumpă pentru români şi nerentabilă de vândut. Pe site-urile producătorilor laptopurile arată cumva, iar în realitate arată altcumva.

  3. Laptop-ul MSI CR620-616XEU il gasesti si aici … . Oricum postul tau este destul de vechi, daca nu l-ai achizitionat inca il poti lua de la ei.

  4. Unde pot gasii si u driver-ul pt web,pt ca atunci cand l-am achizitionat nu mi l-au dat..

Lasă un comentariu