MSI CR620-428XEU

Laptopul MSI CR620-428XEU este unul de nota 10 cu deoarece vine procesor Intel Celeron Dual Core P4600 2.0, 2 giga RAM DDR3, 250 giga hard disk-ul şi cu sistem de operare gratis. laptopul arată bine, chiar bestial, şi merge la fel… bine. Preţul este unul convenabil, adică are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La acest preţ nu găseşti nici un alt notebook care să arat bine şi să ruleze perfect conţinutul multimedia. Dacă dispuneţi de un buget ceva mai mare şi doriţi un laptop pentru jocuri puteţi opta pentru MSI CR620-616XEU cu procesor i3 şi 4 giga de RAM.

Poze

Închis
Deschis 2

Specificaţiile tehnice

Procesorul este unul de nouă generaţie adică un Intel Celeron model Dual Core P4600 cu o frecvenţă de 2 giga, tehnologie 32nm şi cache de 2MB.

Ecranul de tip LCD cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci cu o rezoluţie de 1366 cu 768 şi contrast foarte bun. Memoria RAM de tip DDR3 are 2 giga la o frecvenţă de 1066MHz şi poate fi mărită la maxim 4 giga de memorie RAM cu o placuţă de 2 giga pentru că doar un slot este ocupat. Hard discul de tip Serial ATA are o viteză de 5400 rotaţii pe minut şi are o capacitate de 250 giga, este silenţios şi nu se încălzeşte. Placa video este una integrată de la Intel fiind de tip HD, adică nu vei avea probleme cu filmele de 720p. La capitolul multimedia, notebook-ul mai are două difuzoare stereo, cameră web de 1,3 megapixeli, unitate DVD şi cititor de carduri. De asemenea, la capitolele porturi şi conectivitate are conector HDMI, conector VGA, reţea RJ-45, bluetooth, wireless b g n, microfon, 3 USB-uri. Baterie cu 6 celule are o autonomie bună de circa 2 ore şi ceva, şi greutatea nu depăşeşte 2,5 kilograme

Minusuri şi plusuri

Se pare că ecranul nu este foarte bun, conform umor clienţi, şi pare nu a fi LED, dar este cu leduri. Când lumina ambientală e foarte puternică este normal ca imaginea de pe ecran să nu fie prea clară.

În rest are multe lucruri care te-ar face să-l achiziţionezi, cum ar fi: HDMI-ul, procesorul dual core, memoria DDR3, placa video Full HD, designul foarte reuşit şi preţul foarte mic.

Nota 10

I-am dat nota 10, adică 5 stele din 5 acestui laptop MSI CR620-428XEUdeoarece are procesor dual core, RAM DDR3 şi placă video cu suport Full HD 1080p. Deci, cu ajutorul conexiunii HDMI acest PC poate fi conectat la un TV pentru a vedea filme la o calitate superioară. Așa arată:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „MSI CR620-428XEU”

  1. da este un super laptop! merita achizitionat! eu spun asta deoarece am achizitionat si eu unul! este adevarat ca este made-in china dar functioneaza ff bine!

Comentariile sunt închise.