MSI CR620-1065XEU

Dacă vreți să faceți o alegere bună de tip office atunci acest laptop MSI CR620-1065XEU ar fi cea mai bună alegere având în vedere că are Core i3, 2 giga de RAM cu posibilitate de upgrade și placă video cu suport HD pentru filme. O alternativă și mai ieftină doar că e cu Dual Core e CR620 care are și 4 giga de RAM. Având în vedere că acesta are 2 giga de RAM, recomand Windows 7 pe 32 de biți iar dacă vă gândiți la un upgrade atunci alegere corectă e Windows 7 pe 64 de biți.L-am recomandat pe acesta deoarece e nou și cu siguranță prețul o să mai scadă puțin. Am spus că e nou deoarece acesta a fost lansat recent pe piață la un preț destul de accesibil chiar dacă nu e un CR630 sau CR640 cu Sandy Bridge. Dar și așa e foarte ieftin. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Tastatură

Specificaţiile tehnice

Acel Intel Core i3 e un 380M de 2.5 GHz  și vine cu placa video integrată Intel HD Graphics și un cache de 3 MB. Performanțele sale sunt mai mari decât a unui Dual Core dar acea alternativă ar fi mai indicată dacă vreți ceva mai mulți RAMi. Ecranul e unul LCD cu tehnologie LED și are un ecran de 15.6 inci  la o rezoluție 768p adică HD+. Acesta vine cu protecție Glare ca împiedică reflexia luminii. Capacitatea memoriei RAM e de 2 GB 1066 MHz și nu vă împiedică să o măriți la 4 GB. Are un HDD de 320 de giga la 5400 de rotații pe minut iar spațiul de stocare poate fi extins cu un HDD extern.

Chiar dacă are doar o placă video integrată, acesta poate reda fără probleme filme de tip 720p și unele jocuri 3D. Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo, cameră web de 1.3 MP și cititor de carduri. La capitolele porturi și comunicații MSI CR620-1065XEU are WLAN, LAN, Express Card, o ieșire audio, un HDMI, trei USBuri 2.0 și microfon. Autonomie baterie e de circa 2 ore și ceva în mod Office.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe porturi, design elegant, ecran cu protecție mată, procesor performant și tastatură aerisită.

Minusuri: la un așa preț putea să aibe măcar Windows 7 instalat.

Concluzie

Acest laptop MSI CR620-1065XEU se adresează celor care nu sunt pasionați de jocuri și ar dori ceva pentru acasă dar și la locul de muncă. Din păcate autonomia sa nu e prea mare dar și așa performanțele sunt mai ridicate dacă e alimentat la priză.

Te-ar mai putea interesa