MSI Bravo 17 A4DDR, laptop cu placă video RX 5500M

MSI Bravo 17 A4DDR-057XRO e o alegere inspirată deoarece oferă un ecran de 17.3 inci, un procesor Ryzen 7 Octa Core și o placă video RX 5500M. Se vede că e diferit față de alte serii de la acest brand și are un hardware mai special. Procesorul e mult peste alte procesoare Intel și scorul de performanță e impresionant, iar acea placă video AMD e echivalentul modelului GTX 6150 Ti. Aș putea spune că are un raport performanță/preț foarte bun și designul e chiar plăcut.

E vorba de o serie nouă care se adresează celor care vor un laptop avansat dar care să nu costă foarte mult. Bineînțeles, nu e la fel de accesibil ca și o variantă clasică însă nu veți regreta alegerea făcută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Noile procesoare de la AMD sunt pe 7 nm motiv pentru care veți vedea un plus de performanță și eficiență, iar AMD nu mai reprezintă varianta accesibilă, ci varianta mai performantă. Și acesta vine cu o placă video integrată pentru a vă bucura de multe ore de funcționare dacă nu aveți de gând să jucați ceva sau să rulați conținut video.

Ecranul are o rată de refresh superioară pentru ca imaginea să nu fie blurată în anumite jocuri (la cele cu peste 80 de fps-uri), iar aici discutăm de unul cu 144Hz.

Păreri pro și contra

Pentru un preț atât de bun, veți primi destul de multe dotări bune și performanțe excelente. A rămas o soluție portabilă dacă vă gândiți să-l luați cu voi, deoarece are numai 2.2 kg și un ecran generos. Cu o geantă se poate transporta mult mai sigur acest model, că doar trebuie să luați cu voi încărcătorul și un mouse (cu fir). E prezent un sistem audio de 4W cu tehnologie Nahimic 3 Audio, dar și tehnologie WiFi ax pentru ca voi să renunțați la cablul de rețea.

MSI Bravo 17 A4DDR este un laptop interesant și așa vrea să văd mai multe modele cu componente AMD chiar și de la alți producători. Pot fi rulate cele mai noi titluri dar și aplicații profesionale și dacă aveți nevoie de mai mult spațiu ori memorie, se pot face mici îmbunătățiri.