MSI Bravo 15 A4DDR, laptop cu Ryzen 5 şi Radeon

MSI Bravo 15 A4DDR e un laptop de jocuri echipat cu tehnologie AMD (procesor şi placă video). Este vorba despre procesorul Ryzen 5 4600H şi placa video RX 5500M. Spre deosebire de alte laptopuri de gaming acesta are o portabilitate foarte bună, componente noi şi foarte performante.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Laptopul e produs de un nume în domeniul laptopurilor de gaming. Mă refer la MSI care e cunoscut pentru laptopurile de gaming fără egal.

Păreri pro şi contra

Modelul MSI Bravo 15 A4DDR-246XRO este echipat cu procesor Ryzen 5 cu 6 nuclee care scoate 14862 puncte la benchmark. Se poate spune că acest procesor e unul echivalent i5 sau i7 de la Intel. Dacă procesoarele de la Intel Tiger Lake sunt pe 10 nm, acesta e pe tehnologie mai nouă de 7nm.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare. Ceva deosebit e faptul că are refresh la 144 hz. Acest lucru presupune imagini foarte cursive.
Memoria RAM instalată e de 8GB şi ocupă un slot din cele două disponibile. Capacitatea maximă de memorie e de 64GB, iar frecvenţa e de 3200 Mhz.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256GB care vine cu interfaţă PCI Express. Acest lucru presupune viteze mult mai mari faţă de SATA.
La jocuri ori alte sarcini video e utilă placa video dedicată, fiind una Radeon RX 5500M. Aceasta are 4GB memorie RAM.
Tehnologii noi implementate în acest notebook PC ar fi procesorul pe 7 nanometri, wireless ax, ecran cu refresh de 144 Hz şi altele.
Nu are unitate optică, dar în schimb are multiple opţiuni pe partea de conectică. Aş aminti: wireless ax, bluetooth, HDMI, LAN şi 4 porturi USB.
Nu vine nici cu sistem de operare, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor un laptop foarte performant cu diagonală de 15 inci, existând şi o alternativă pe 17 inci.

Te-ar mai putea interesa