MSI AP2011-039EE

Acest sistem desktop MSI AP2011-039EE All-in-One face pare din seria Wind Top și care e cea mai compactă soluție de tip business în special dacă doriți un desktop și nu un laptop. Din păcate această variantă nu e chiar accesibilă și nu înțeleg de ce e nu are un preț măcar apropiat de cel al unui laptop. Performanțele sale sunt oarecum decente dar nu sunt sunt prea grozavă deoarece are un procesor Dual Core. Pot spune că un astfel PC se adresează celor care nu doresc să treacă de la desktop la notebook, deoarece s-au obișnuit cu acel tip de tastatură și nu vor un ecran de 15.6 inci ci unul mai mare. Acest Wind Top AP2011-039EE are un ecran de 20 inci LCD LED cu rezoluție HD+. Dacă vă gândiți să-l achiziționați, trebuie să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Conținutul pachetului
Monitorul

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Pentium Dual Core G620 de 2.6 GHz care e însoțit de placa video integrată Intel HD Graphics. Placa de bază vine atât cu rețea LAN cât și WLAN. Capacitatea memoriei RAM e de 2GB la o frecvență de 1333 MHz și deci puteți nu aveți nevoie de un sistem de operare pe 64 de biți, cel pe 32 de iți fiind suficient.

Spațiul de stocare al acestui desktop e asigurat de HDDul de 500GB care mi se pare decent dar putea fi unul mai bun în special dacă-l luați pentru acasă. Are și o unitate DVD-RW care pentru mine mi se pare inutilă cât timp tot conținutul media se află pe internet și deci nu mai e nevoie de diskuri. Probabil dacă nu avea Windows era mult mai accesibil, însă pentru companii e foarte important să aveți Windows licențiat. Ecranul său de 20 inci are o rezoluție de 900p și e însoțit de două boxe de 3 W fiecare. În pachet veți primi CD-urile necesare dar și mouse+tastatură.

Având în vedere că e un model All-in-One, e normal ca sursa să fie una mică – 90W. Spun asta pentru că are o construcție foarte reușită (eficientă). Restul caracteristicilor sale sunt: camera web, mufa pentru căști, cititorul de carduri, portul HDMI, mufa pentru microfon, cele patru USBuri 2.0 și cele două USB 3.0.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are puține cabluri, consum mic de energie, porturi USB 3.0, HDMI și software licențiat.

Minusuri: ecranul nu e unul tactil.

Concluzie

MSI AP2011-039EE e un desktop care se adresează persoanelor cu bani și care doresc un desktop elegant pe birou. Chiar dacă nu are placă video dedicată, puteți viziona chiar și filma 720p (în caz că-l luați pentru uz casnic).

Te-ar mai putea interesa