MSI AMD Radeon R7750

Un model nou de placă video din anul 2012 e placa video MSI AMD Radeon R7750 și la unele magazine e comercializată sub numele de MSI AMD Radeon HD 7750. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar trebuie știut că are doar 128 biți pe partea de bus al memoriei. Normal că are cele mai noi porturi cum ar fi HDMI, Display Port, dar și DVI, iar suportul Blu ray e prezent.

Poze

MSI R7750 e un model care arată destul de bine și asta se poate vedea din a doua poză, dar și din preview-ul video de la final. E un model multimedia, dar și de jocuri și asta deoarece are memorie de un giga și multiple porturi noi prin care poți conecta monitoare performante vizual. Referitor la porturi ar trebui menționat că nu are VGA, dar asta nu înseamnă că nu se pot conecta monitoare pe VGA/D-Sub.

Cutia
Componenta

Specificaţii tehnice

Acest MSI 7750 nu e un model special pentru jocuri, dar se va descurca de minune la acest capitol. Suportă cele mai noi variante de DirectX și OpenGL, iar montarea plăcii se face pe PCI E 3 ori variante anterioare. Normal că performanțe maxime vor fi pe PCI Express 3, dar puteți să montați placa și pe calculatoare mai vechi fără ca performanțele să fie diminuate serios.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare pentru o placă grafică care a apărut anul acesta; garanția e una foarte bună de 3 ani și fiind o componentă nu se poate extinde garanția acestuia la mai mult; raportul dintre performanță și preț e foarte bun deoarece puteți încerca orice joc pe calculatorul cu această componentă, dar cu condiția să aveți un procesor dual core și minim 4 GB memorie RAM.
Contra: nu are 256 biți și 2GB memorie RAM dedicată.

Concluzie

Din preview-ul de alături vă puteți face o părere despre cum arată placa și cam ce e inclus în pachet. Poate în clipul de mai jos vedeți și un mouse însă în mod normal așa ceva nu vine cu placa, ci persoana care a cumpărat aparatul a primit și un mouse cadou. În general, conținutul cutiei diferă de la un magazin la altul deoarece există mai multe derivații ale acestei plăci și șansele ca fiecare magazin să comercializeze altceva sunt destul de mari.

Te-ar mai putea interesa