Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI AMD Radeon HD 7950

Placa video MSI AMD Radeon HD 7950 OC de 3GB e modelul gata overclockat dar din păcate nu e chiar accesibil, motiv pentru care o alternativă la acesta ar fi Sapphire 7950. E un model realizat la tehnologie de fabricație 28 nm care e cunoscută ca fiind cea mai bună la ora actuală deoarece performanțele plăcilor video sunt mari chiar dacă au un singur procesor. Aceste vin și cu cel mai nou slot PCI Express – 3.0. Puteți conecta orice tip de monitor sau TV la această placă video deoarece are toate ieșirile, iar pentru ieșiri care nu sunt (VGA), are adaptor corespunzător. Deasemenea, în pachet veți găsi și cablurile de alimentare pe 6 pini -4 pini, fără acestea placa video nu va funcționa. Alegerea e a voastră, în funcție de buget și preferințe. Acest PCI Express 3.0 de la MSI are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat și mai sus, are noul slot PCI Express 3.0 care e cel mai nou și îl veți găsi pe toate plăcile video din 2012. Eu un model OC deci cu overclocking în modul standard și astfel frecvență procesorului ajunge la 830 MHz. Memoria video a acestei plăci video e de 3GB și are o frecvență de 5000 MHz și un BUS de 384 biți. Tehnologiile prezente pe acesta sunt: HD3D, Eyefinity 2.0, CrossFireX, suport Blu-ray și HD DVD și AMD Stream. Are următoarele ieșiri: două mini DisplayPort-uri, un DVI și un HDMI. Deci puteați conecta orice monitor Full HD (are adaptoare). Având în vedere specificațiile foarte bune, performanțele în jocuri sunt peste medie și deci puteți juca fluent Battlefield 3, Call of Duty Modern Warfare 3, Metro 2033, Skyrim etc. Iar temperaturile s-au menținut pe la 32 de grade în idle și pe la 70 de grade în load.

Am pus un clip cu performanțele plăcii grafice, numai că aceste performanțe pot diferi în funcție de procesor și memoria RAM:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți conecta trei monitoare iar imaginea să fie 3D (Eyefinity 2.0), arată bine, nu are consum de eneergie exagerat ca la 6990 sau GTX 580.

Minusuri: putea fi mai accesibilă, de aceea am pus și o alternativă.

Concluzie

Această placă video de la MSI cu chipset AMD numită Radeon HD 7950 e a doua placă grafică cu acest chipset care să vină cu tehnologie 28 nm și deci dacă vă faceți un desktop de gaming modest, aveți nevoie de un 7950. Alegerea producătorului ține de necesitățile fiecărui gamer însăsunt destul alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu