Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI AMD Radeon HD 7850

Placa video MSI AMD Radeon HD 7850 are memorie de 2048MB de tip GDDR5 cu un bus de 256bit și vine dotată cu porturi cum ar fi HDMI, DVI-I, dar și Display Port. Nu vine cu Wi-Di, dar fiind vorba despre un model R7850 Twin Frozr 2GD5-OC vă garantez că o să puteți juca orice joc la detalii maxime și rezoluție Full HD. Seria 7000 de la ATI/AMD e una din 2012 și astfel și acest model e unul foarte nou. În opinia mea nu costă deloc mult și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi. Pentru acești bani primiți o placă video excelentă pentru gaming care suportă tehnologii cum ar fi Crossfire X și playback Blu-ray.

Poze

MSI AMD Radeon R7850 e un model dus la zi cu dotările și asta pentru că are memorie de 2 giga la 256 biți, dar și suport pentru DX 11 și OpenGL 4.2. Cutia e una e una interesantă și aspectul e unul de nota 10 caracteristic unei componente de top. Dacă o să urmăriți preview-ul de la final atunci o să vă dați seama că e vorba despre o placă premium.

Cutia

Placa

Specificaţii tehnice

Modelul R7850 e unul foarte bun pentru gaming și acest lucru se datorează în principal faptului că are multă memorie RAM, un procesor foarte capabil (procesor grafic – GPU) și că poate fi montată pe PCI E 3. Vor merge toate jocurile noi ori la modă cum ar fi Mafia 2, GTA4, CoD Modern Warfare 3, dar și altele. Un test poate fi admirat alături și se poate vedea că cipul grafic e unul care poate reda imaginea foarte cursiv la multe fps-uri (cadre pe secundă).

Păreri pro şi contra

Pro: poate fi montată pe cel mai nou PCI E – PCI Express 3; prețul nu e deloc exagerat; suportă cele mai nou porturi, adică e dotată cu porturi de top, iar VGA-ul e încă suportat printr-un adaptor; răcirea fiind de tip activă nu o să aveți probleme cu încălzirea componentei și cu atât mai puțin deoarece are două ventilatoare foarte capabile.
Contra: era interesant dacă avea multiple GPU-uri, dar are suport CrossFire care e ceva de genul. 😉

Concluzie

Modelul HD 7850 care vine cu cipul R7850 e un model foarte accesibil pentru pasionații de jocuri și pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand clipul de alături care e o despachetare a produsului și în acest clip o să vedeți cu aproximație ce e în cutie și cel mai important – cum arată componenta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu