MSI AMD Radeon HD 7770

Placa video MSI AMD Radeon HD 7770 vine ca o alternativă la Sapphire AMD Radeon HD 7770 şi are cam aceleaşi performanţe şi preţ doar că diferă brandul. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pentru aceşti bani primim o placă grafică cu 1024MB RAM GDDR5 la 128bit şi cu porturi digitale de tip DVI, HDMI şi Display Port. Fiind un model nou poate fi montat pe PCI Express 3, dar şi pe versiunile anterioare.

Poze

Nu arată cu mult diferit faţă de alte modele de HD7770, însă are două ventilatoare car asigură o răcire mai eficientă. Chiar dacă e o componentă ieftină, designul e realizat aşa încât să ofere o aerisire şi răcire bună şi asta poate o să o vedeţi din preview-ul de la final.

Cutia
Conţinutul pachetului

Specificaţii tehnice

NU e mare lucru de spus la partea de specificaţii, dar cred că e important să spun că poate fi montată atât pe PCI-E 3 cât şi alte modele mai vechi. Memoria e de doar 1GB, dar având 128 bit o să vă puteţi juca jocuri noi l detalii bune. Chiar dacă are numai porturi digitale, tot o să puteţi conecta monitoare care au doar VGA deoarece în mod normal în pachet se include şi un adaptor pentru VGA.

Păreri pro şi contra

Modelul de faţă are tehnologia Afterburner care poate fi folosită pentru mărirea performanţelor plăcii, suportă cele mai noi tehnologii 3D cum ar fi DirectX 11 şi OpenGL 4.2, e fabricat pe 28 nanometri, vine cu suport pentru filmele 3D şi suportă CrossfireX (poţi adăuga mai multe plăci video în sistem sau un procesor APU).

Concluzie

Despre modelul 7770 de la MSI se spune că e primul model din lume care are suport pentru overclocking, iar tehnologia necesară a fost realizată în colaborare cu Rivatuner. Rivatuner e un program de personalizare a setărilor/tweaking la placa video şi până de curând asta era valabil doar pentru cipurile Nvidia, dar se pare că au trecut şi la AMD/ATI. Din clipul de alături se poate vedea că R770 se descurcă de minune în toate testele.

P.S.: Am uitat să specific ceva care poate pentru unele persoane e important – garanţia e de 3 ani faţă de a altor modele care au unul sau doi ani. Poate la un moment dat va putea fi mărită la mai mulţi ani, dar nu ştiu ce să spun deoarece nu e un electrocasnic (electrocasnicele sunt de îndelungă folosinţă)-

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „MSI AMD Radeon HD 7770”

Comentariile sunt închise.