MSI AE2410 AIO 23.6

Acest sistem desktop PC MSI AE2410 AIO 23.6 FullHD Multi Touch e unul dintr puținele modele cu ecran multi-touch și configurație de gaming. În funcție de buget, aveți de ales între un Core i3 și un Core i5. Dar eu aș opta pentru cel cu Core i5 deoarece diferența de preț nu e prea mare și cu siguranță veți aprecia plusul de viteză de procesare. Spre deosebire de alte desktopuri, acesta e foarte compact, vine cu periferice wireless și puteți interacționa ușor cu ecranul. Nu știu cât de folositor va fi multi-touch-ul în special că e un desktop pentru jocuri decent. AE2410 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Un film

Specificații tehnice

Procesorul Core i5 e unul 2410M deci e un Sandy Bridge, dar puteți opta și pentru configurația cu Core i3. Deci există și o alternativă la cel cu i5, care în mare are aceleași caracteristici tehnice. Placa sa de bază vine cu sunet integrat, rețea integrată și sloturi miniPCI. Memoria sa de 4 GB e de tip DDR3 și din păcate la astfel de gadgeturi nu prea puteți face upgradeuri. HDD de tip SATA vine cu un spațiu de stocare de 500GB și e unul destul de performant – 7200 RPM.

MSI AE2410 are și o unitate DVD RW dar nu cred că veți folosi deoarece are și porturi USB de tipul 3.0. Pe lângă acelea are și porturi USB 2.0, eSATA, HDMI, VGA și ieșire audio. Placa video GT 540M o veți găsi în general pe laptopuri, dar observ că s-a optat pentru aceasta deoarece are un consum redus și e mică. Dacă nu știți prea multe despre ea, are o memorie de 1 GB și BUS pe 128 de biți. Sistemul de operare e unul Windows 7 pe 64 de biți și nu recomand altul.

Ecranul său e unul FullHD și mi se pare normal să fie așa deoarece are o diagonală de 23.6 inci. Tastatura și mouse-ul sunt și ele incluse fiind de tip wireless.  Are chiar și cititor de carduri care nu știu cât de folos va fi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are porturi USB 3.0, Tuner TV, configurație care poate rula jocuri diverse, ecran 1080p, ecran tactil care acceptă gesturi și altele.

Minusuri: e mai scump decât un laptop cu aceeași configurație (însă acesta are un ecran mai superb).

Concluzie

Acest MSI AE2410 se adresează care vor o experiență nouă, care le place să deseneze și să interacționeze altfel cu desktopul. Jos puteți viziona un clip cu acest desktop:

Te-ar mai putea interesa