Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI AE2211 AIO 21.5

Acest sistem desktop MSI AE2211 AIO de 21.5 inci cu ecran FullHD și tehnologie Multi Touch e o recomandare deoarece nu e foarte scump. Aveți de ales între două configurați însă veți observa că doar procesorul diferă. E vorba de un Core i3 și un Dual Core G530, iar în funcție de ce vă doriți va trebui să faceți alegerea corectă. Eu aș opta pentru cel cu Core i3 deoarece ecranul e unul Full HD și deci poate odată o să vă uitați la filme 1080p. Dar dacă nu aveți pretenții la o astfel de calitate video deoarece nu vizionați filme la calitate mai mare decât HD, cel cu Dual Core e decent. Plus că diagonala nu e așa de mare și nu se poate compara cu cea de 23.6 inci. Din păcate, vine doar pe alb și ar i fost interesant dacă venea și pe negru. Wind Top AE2211 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Are logo transparent

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 e unul Sandy Bridge motiv pentru care nu veți avea probleme cu aplicațiile recent apărute care necesită mai multă viteză de procesare. Se știe că acea serie e eficientă iar prin toamnă vom vedea și modele Ivy Bridge. Dacă nu aveți un buget așa de mare, se poate opta și pentru cei cu Dual Core. Placa sa de bază e una decentă având sunet integrat, rețea integrată, Wi-Fi și două miniPCI-uri.

Restul configurației cuprinde un hard de 500GB și o memorie de 4GB. Acestea sunt destul de ok, motiv pentru care nu cred că ar avea nevoie de viitoare upgradeuri. Sistemul de operare e Windows 7 și nu recomand altul pentru o astfel de configurație. Ecranul de 21.5 inci e unul FullHD cu tehnologie Multi-Touch. Nu știu dacă ar avea rost să vă luați boxe cât timp are două boxe incorporate de 3 W fiecare. Mouse-ul și tastatura sunt de tip wireless, motiv pentru care veți scăpa de cabluri nedorite.

MSI AE2211 are o sursă de 90W, cameră web, două HDMI-uei și 6 USBuri din care 2 sunt 3.0. Având în vedere greutatea de 9 kilograme, nu e chiar portabil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: două HDMI-uri, ecran multi-touch, rezoluție Full HD, design reușit și periferice wireless.

Minusuri: disponibil doar pe alb.

Concluzie

Chiar dacă MSI AE2211 nu e unul de gaming, puteți să conectați o consolă la acesta și să-l folosiți ca și un monitor. Puteți desena, naviga pe web și viziona fotografii fără a folos mouse-ul (puteți folosi o tastatură virtuală). Am pus prezentarea sa pentru a vă face o idee.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu