Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI AE2071 AIO 20

O alternativă la MSI AE2050 AIO 20 e acest sistem desktop MSI AE2071 AIO 20 (numele corect e MSI Wind Top AE2071) care vine cu un un preț foarte bun. E un calculator premium și despre asta se poate vedea din faptul că vine cu Windows, componente la zi și un aspect de nota 10. De aceea un preţ bun Vezi prețul special de azi nu mi se pare deloc mare deoarece aveți incluse monitorul (inclus în unitate) și perifericele.

Poze

Calculatorul arată ca în poze doar că e pe alb, iar despre boxe trebuie neaparat spus că sunt două de 3W fiecare. Modelul de față arată foarte mult ca un Mac, iar la rezoluția ecranului eu zic că stă destul de bine deoarece e de tip HD+. Cred că ar trebui neaparat spus că are o greutate mică de 7 kilograme și că are chair și web cam care să vă ajute la convorbirile de pe ‘net.

Din față

Din lateral

Specificaţii tehnice

MSI AE2071 AIO 20 cred că este o foarte bună alternativă la un desktop normal și la un laptop. Spun că e o alternativă bună la un laptop deoarece majoritatea persoanelor achiziționează un laptop pentru faptul că e compact, iar acest Wind Top e compact și are un ecran mai mare decât al unui laptop. E și foarte subțire și de aceea va încăpea chiar și pe cele mai mici birouri.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu procesor Pentium foarte bun și nou; cipul grafic e un Intel HD Graphics (MSI AE2410 are grafică dedicată); are multă memorie RAM; hardul e unul de 500 de giga; vine cu sistem de operare care e un lucru foarte bun; are porturi la modă cum ar fi HDMI și USB 3; față de ultrabook-uri și netbook-uri acesta vine cu unitate optică care vă va ajuta la instalarea unui alt sistem de operare și cam atât.
Contra: prețul e cam mare și nu are grafică dedicată, iar din acest motiv eu îl consider ca fiind mai mult un calculator de tip office-business.

Concluzie

Aceste PC-uri All in One au devenit foarte populare în zilele noastre și trebuie să știți că sunt foarte vândute. Poate mulți zic că laptopurile sunt mai vândute decât PC-urile sau AiO PC-urile, dar nu e așa deoarece și aceste calculatoare sunt populare deoarece au ecrane mari. Nu e același lucru să vezi un film pe un ecran de 15,6 ori pe unul de 20 inci (sau de 23 ca al lui AE2410). 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu