Moulinex Uno OW310E, mașina pâine 700W

Îţi recomand maşina de pâine Moulinex Uno OW310E dacă vrei o maşină de făcut pâine ieftină şi de la un producător cunoscut care are o tradiţie în domeniul electrocasnicelor. Moulinex OW310E are o putere de 700 W şi puteţi prepara pâine de undeva la un kilogram. Evident că are multe programe de coacere a pâinii şi puteţi face undeva până la 15 feluri de pâine. Având în vedere că puteţi prepara pâine de 500, 700 şi 1000 grame eu recomand electrocasnicul de faţă familiilor cu undeva până la patru persoane. Dacă vreţi să preparaţi mai multă pâine atunci ar fi de recomandat să cumpăraţi ceva superior, dar şi acesta e bun deoarece puteţi face pâine de mai multe ori pe zi (dar nu exagerat).

După spusele celor care au achiziţionat modelul OW310E merită fiecare bănuţ. În opinia mea raportul dintre preţ şi calitate e foarte bun ca la orice Moulinex. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Moulinex Uno OW310E are o capacitate de 1kg şi puterea e suficientă fiind de 700 W. Puteţi face mult tipuri de pâine datorită celor 15 programe (timpurile de pâine depind de reţete, dar eu mă refer la pâine de tip coaptă rapid, pâine fără gluten etc). Însă aceste programe nu trebuie confundate cu cele 3 grade de rumenire.

În clipul postat jos puteţi urmării prepararea câtorva feluri de pâine.

Şi OW 310E are program de pornire întârziată de maxim 15 ore şi cu acest program puteţi programa aparatul să prepare pâine noaptea în cazul în care curentul electric e mai ieftin în acea perioadă nocturnă.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia electrocasnicului ar fi faptul că arată bine cu acel finisaj metalic, iar dimensiunile îi sunt compacte. Nu trebuie trecut cu vederea accesoriile (caretea de bucate, cupă pentru măsurate şi altele) care vă vor ajuta în procesul de preparare şi nici cele 3 setări de greutate (jumătate, trei sferturi şi un kilogram).
Contra achiziţionării nu am nimic.

Concluzie

Moulinex OW310E Uno e un electrocasnic capabil care vine cu multe funcţii, accesorii şi programe. Printre programele despre care am uitat să le menţionez se numără cel rapid şi există chiar o funcţie de păstrare la cald care va face ca pâinea să rămână ca proaspăt copată mai mult timp.

Alături e un clip care vă prezintă o maşină asemănătoare din punct de vedere al funcţiilor.

Te-ar mai putea interesa