Moulinex Uno OW3101, mașină pâine

Dacă vrei să ai întotdeauna pâine de casă proaspătă atunci ar trebui să-ți achiziționezi o mașină de pâine Moulinex Uno OW3101 deoarece nu costă deloc mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pot spune că e unul dintre cele mai ieftine model de pe piață și în ciuda faptului că e ieftină are o fiabilitate ridicată datorită garanției de 2 ani care poate fi mărită la 4.

Poze

Se poate vedea că Moulinex OW3101 Uno arată destul de bine și acest lucru se datorează în principal faptului că vine de la Moulinex. Acest brand e unul renumit pentru electrocasnicele sale de mici dimensiuni cum ar fi mașini de pâine ori roboți de bucătărie. Culoarea aparatului e una albă cu roșu și se poate observa că are butoanele amplasate frontal așa încât să ajungeți ușor la ele.

Moulinex Uno OW3101 1
Aparatul
Moulinex Uno OW3101 2 1
Cuva

Specificaţii tehnice

Aparatul de fată, adică OW 3101 are o putere de 700 W, și cu cele 15 programe ale sale puteți prepara undeva până la 1000 g de pâine. Evident că puteți prepara și mai puțin deoarece are trei setări de greutate care sunt 500, 750 și 1000 de grame.. De asemenea are și 3 setări pentru rumenire cum ar fi ușor, mediu sau foarte rumenit.

Păreri pro şi contra

Pro: are program de pornire întârziată de maxim 15 ore; pâinea poate fi păstrată la cald timp de o oră; garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 4 cu puțini bani; vine cu diferite accesorii printre care se numără o carte de rețete și o cană de măsurat; vine cu numeroase programe, adică 15 și în acest fel o să puteți prepara ce fel de pâine doriți.
Contra: poate că era ideală o capacitate mai mare a cuvei, dar mă gândesc că acest lucru i-ar fi crescut prețul.

Concluzie

OW3101 arată destul de bine și pentru a vă face o impresie mai bună despre acest Uno vă recomand clipul de alături. Utilizarea sa nu cred că va fi prea complicată deoarece orice manual vine cu un manual de utilizare, iar pentru prepararea pâinii există o carte cu rețete. Eu recomand în general mașinile de preparat pâine deoarece așa știi ce mănânci. Pâinea de la alimentară e plină de E-uri și ameliorator și din acestă cauză probabil că o mare parte din ceea ce mâncăm nu e pâine. Cu un astfel de aparat ești sigur ce mănânci și economisești ceva bănuți deoarece trebuie recunoscut că pâinea se scumpește tot mai mult.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu