Moulinex Uno Fryer AM1008

Moulinex Uno Fryer AM1008 e o friteuză ieftină carete ajută să faci rapid cartofi prăjiți sau alte mâncăruri preferate. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e așa de ieftină deoarece trebuie pus ceva mai mult ulei având o capacitate maximă de ulei de 1,8 litri, iar mâncare puteți face până la un kilogram. Pentru a te convinge că e bună trebuie să-ți spun că poți face 500 grame de cipsuri și circa 6 fish fingers în vreo 6 minute. Deci, preparatul durează foarte puțin.
Multă lume face cartofi pai/prăjiți în cratiță sau mai rău în tigaie și de aceea eu cred că ar fi cazul să treacă la o friteuză deoarece rezultatul e mult mai bun, iar durata preparării e simțitor mai mică.

Poze

Așa arată acest aparat care e destinat acelora care vor să prepare o cantitate modică de mâncare. Aparatul e unul alb cu un capac detașabil care are o fereastră mare. Acest capac se deschide când mâncarea e gata, până atunci fiind blocat pentru anu păți ceva neașteptat.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Moulinex AM1008 e un aparat foarte bun pentru realizat diferite prăjeli, dar de ce nu și legume. Vine cu o cuvă de 1 Kg, iar uleiul se poate adăuga până la 1,8 litri. Puteți supraveghea mâncarea prin geamul mare din capac, iar pentru a face mâncarea după bunul plac puteți să selectați diferite trepte de viteză.

Păreri pro şi contra

Pro: se încălzește repede; are un o ușă cu geam mare; aparatul nu se încălzește la exterior; e argintiu la interior așa încât poți vedea dacă uleiul e murdar; cipsurile sunt uscate, deci nu unsuroase; se poate curăța rapid deoarece capacul e unul detașabil; panoul de control, dacă îi post spune a;a, e foarte simplu.
Contra: trebuie ținut câteva minute până se încălzește.

Concluzie

Aparatul de față e doar pentru acele persoane care vor să facă rapid o mâncare foarte bună. Cât despre calitate, normal că exist modele mai bune, însă prețul e dublu. Acest Uno Fryer utilizează ulei normal, iar acest lucru nu vă afectează negativ sănătatea dacă mâncați în cantități normale.

Te-ar mai putea interesa