Moulinex Uno Fryer AF123111, friteuza 1kg

Pentru cei interesați de o friteuză de calitate recomand modelul Moulinex Uno Fryer AF123111 deoarece e unul care poate face până în 1 kg de pâine. Nu e un model care merge cu două linguri de ulei, ci unul care are o capacitate maximă de ulei de 1,8 litri.

Nici nu are un preț prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un aparat care vine cu bol fix, iar pentru a vedea mai bine cum se prepară pâinea are și o fereastră pentru supraveghere. Am pus alături și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată.

Friteuza
Friteuza

Nu e mare lucru de spus pe partea de specificații tehnice deoarece are o putere de 1800W, o capacitate de 1,8 litri, iar coșul e unul care are o capacitate de 1 kilogram. În mare, despre cum arată, puteți vedea mai sus că e un model cu panoul de comandă simplu care nu-ți va da bătăi de cap.
Legat de carcasă trebuie spus că e una care izolează termic, iar filtrul e unul metalic permanent, deci nu poate fi luat jos.

Lucrurile pozitive sunt prețul deloc mare, garanția îndelungată și caracteristicile ok (adică faptul că e compact, că are capacitate mare și panoul de comandă ușor de utilizat).
Din păcate nu e un aparat prea complex, iar pentru a face diferite preparate e nevoie de o cantitate mai mare de ulei. Un alt minus e faptul că nu i se poate extinde garanția și de aceea trebuie să vă mulțumiți cu 2 ani… mai mult decât suficient, în opinia mea.

Așa de final pot să spun că e un aparat foarte bun pentru cineva care e în căutarea unei modalități mai eficiente de a prepara mâncăruri preferate, printre care se numără cartofii pai. Normal că e un aparat mult mai eficient decât o tigaie și de aceea multă lume preferă acest aparat în defavoarea clasicei tigăi.

Lasă un comentariu