Moulinex Uno Fryer AF123111, friteuza 1kg

Pentru cei interesați de o friteuză de calitate recomand modelul Moulinex Uno Fryer AF123111 deoarece e unul care poate face până în 1 kg de pâine. Nu e un model care merge cu două linguri de ulei, ci unul care are o capacitate maximă de ulei de 1,8 litri.

Nici nu are un preț prea mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care vine cu bol fix, iar pentru a vedea mai bine cum se prepară pâinea are și o fereastră pentru supraveghere. Am pus alături și o poză pentru a vă face o părere despre cum arată.

Friteuza
Friteuza

Nu e mare lucru de spus pe partea de specificații tehnice deoarece are o putere de 1800W, o capacitate de 1,8 litri, iar coșul e unul care are o capacitate de 1 kilogram. În mare, despre cum arată, puteți vedea mai sus că e un model cu panoul de comandă simplu care nu-ți va da bătăi de cap.
Legat de carcasă trebuie spus că e una care izolează termic, iar filtrul e unul metalic permanent, deci nu poate fi luat jos.

Lucrurile pozitive sunt prețul deloc mare, garanția îndelungată și caracteristicile ok (adică faptul că e compact, că are capacitate mare și panoul de comandă ușor de utilizat).
Din păcate nu e un aparat prea complex, iar pentru a face diferite preparate e nevoie de o cantitate mai mare de ulei. Un alt minus e faptul că nu i se poate extinde garanția și de aceea trebuie să vă mulțumiți cu 2 ani… mai mult decât suficient, în opinia mea.

Așa de final pot să spun că e un aparat foarte bun pentru cineva care e în căutarea unei modalități mai eficiente de a prepara mâncăruri preferate, printre care se numără cartofii pai. Normal că e un aparat mult mai eficient decât o tigaie și de aceea multă lume preferă acest aparat în defavoarea clasicei tigăi.

Te-ar mai putea interesa