Moulinex PowerMix HM617

Moulinex PowerMix HM617 e un mixer cu bol al anului 2013 care oferă facilități cum ar fi o frământare, tocare și un număr relativ mare de accesorii. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care beneficiază de o garanție de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4 ani. Multă lume poate că nu extinde garanția la un produs, dar dacă vrei să-l folosești în siguranță mai mult timp atunci eu aș recomanda să-i faci o extensie încă de șa început.

Aspect

E un model de culoare albă care vine cu bol de 3.3 litri la pachet. Chiar dacă pare indestructibil, trebuie știut că îl puteți desface ca mai apoi să-l spălați manual sau într-o mașină de spălat vase.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul PowerMix HM617 de la Moulinex e unul cu bol care beneficiază de o putere de 500W. Viteza operațiilor poate fi setate pe 5 trepte și există chiar și un buton turbo pentru a termina mai repede treaba. Datorită multiplelor accesorii (blender, păsător, tocător) aparatul poate fi utilizat pentru o multitudine de operații/sarcini și aș putea spune că e o foarte bună alternativă la unii roboți de bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; vine de la un brand în care eu am mare încredere; poate fi spălat în mașina de vase; vine cu un bol gradat care ne face să ținem ușor măsura a ceea ce preparăm; garanția e una ce poate fi extinsă ușor… ceea ce eu și recomand cu căldură; are un num[r normal de viteze, iar funcția turbo o să vă ajute foarte mult.
Contra: numărul de accesorii e mediu.

Concluzie

Un mixer care nu costă deloc mult e acest HM617 și vine ca o alternativă la modelele verticale sau de mână. Astfel, o să folosiți și mai puțin forța musculară. Ca o mică avertizare, bolul chiar e înclinat pentru ca aparatul să funcționeze la parametrii normali și cât mai eficient.

Te-ar mai putea interesa