Moulinex Bread of the World OW611831, mașină pâine

Moulinex Bread of the World, mai exact modelul Moulinex OW611831 e un model al anului 2013 care nu costă deloc mult în condițiile în care are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care are o putere de 1600W și cu care poți face undeva până la 1.5 kilograme de pâine.
Poate te întrebi de ce să te stresezi să faci pâine acasă când o poți cumpăra? Păi, cea făcută acasă e fără conservanți, amelioratori sau chimicale. Plus că pâinea e din ce în ce mai scumpă și se vehiculează că se vor pune taxe suplimentare pe pâine. Deci, cu un astfel de model poți economisi bani și mânca sănătos.

Aspect

Puteți observa că e vorba despre un model de culoare neagră care e realizat din materiale de calitate foarte bună. Panoul de comandă e unul situat așa încât să poată fi accesat ușor, afișând cele mai importante informații. Pachetul nu e format doar din ce vedeți alături, ci și din tăvițe și cuțit… mai multe informații aici.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Aparatul nu e tocmai unul normal, ci e unul mai puternic deoarece vă ajută să preparați undeva la până 1.5 kilograme de pâine, iar puterea de 1600W vă ajută în acest sens. E un model la zi, iar acest lucru e dovedit de faptul că are 19 programe care vă ajută să preparați diferite produse de panificație.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; e un model XXL, adică e foarte util și acelora care au familii mai numeroase; gradul de rumenire poate fi setat pe 3 trepte așa încât pâinea să iasă așa cum doriți; e foarte ușor de folosit deoarece butoanele sunt ușor accesibile, iar ecranul foarte informativ.
Contra: nimic (nu știu dacă vine cu carte de rețete, dar acest lucru poate să depindă și de magazinul de unde achiziționați produsul).

Concluzie

Dacă vrei să mănânci sănătos atunci un astfel de produse electrocasnic te-ar ajuta foarte mult. Până la urmă ești ceea ce mănânci, ar dacă mănânci prostiile de la magazin atunci s-ar putea ca peste câțiva ani să ajungi rău. Însă, cu un astfel de aparat știi ce prepari.

Lasă un comentariu