Moulinex Home Bread Baguette ow61013

Moulinex OW610131, cunoscut drept Moulinex Home Bread Baguette, e un aparat electrocasnic de tipul mașină de pâine care vine ca o alternativă albă la OW611831. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și costă ceva mai puțin decât modelul amintit anterior deoarece are mai puține funcții… cu că ar fi mai ieftin plasticul alb.
E un cadou foarte bun pentru cei care s-au decis că au nevoie de o alimentați sănătoasă de acum încolo. Cu aparatul acesta puteți mânca sănătos fără ameliorator sau chimicale.

Aspect

Se poate vedea mai bine din imaginea de alături că beneficiază de un panou de comandă modern care e ușor de accesat datorită butoanelor bine definite. Pachetul nu e format doar din apart, ci și dintr-o cană, linguriță etc… mai mute informații aici.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Are o putere mare de 1600W în condițiile în care e un model de tipul XXL care te ajută să prepari undeva până la 1.5 kilograme de pâine sau preparate derivate. Vine cu 16 programe care te ajută să prepari diferite feluri de produse de panificație, iar programarea întârziată e un program care acest aparat îl are. Pâinea va ieși exact cum vă doriți deoarece există setări pentru gradul de rumenire, mai exact există 3 setări pentru rumenire.

Păreri pro şi contra

Pro: în momentul de față beneficiază de o reducere de 20% care nu știu cât o să mai țină; are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani cu puțini bani; există diferite setări de greutate cum ar fi 750g, 1000g și 1500g; beneficiază de un afișaj digital care te va ajuta să prepari pâine eficient și fără stres.
Contra: nu știu să vină cu o carte cu rețete.

Concluzie

În cazul în care te-ai decis ca de acum înainte să ai o alimentație sănătoasă atunci acest model de mașină de preparat pâine te va ajuta foarte mult. Prețul de achiziție e unul mic, în opinia mea, iar pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece pâinea care o cumpărați de la magazin e din ce în ce mai scumpă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Moulinex Home Bread Baguette ow61013”

  1. Oare chiar are 1600 W sau e doar o informatie de marketing, pentru ca restul masinilor se cam opresc pe la 800 W ?!

Comentariile sunt închise.