Moulinex OW502330

Recomand maşina de făcut pâine Moulinex OW502330 deoarece cu toții știm cât de important e să mâncăm lucruri sănătoase, iar pâinea făcută acasă e unul dintre acele lucruri sănătoase. Poate fi considerată o alternativă la OW502030 deoarece are o capacitate de un kilogram 500… lucru apreciat de familiile numeroase. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e una dintre maşinile de preparat pâine acasă care au un preţ accesibil. Ţi-ai lua un astfel de electrocasnic dacă ai o familie mare, îţi place să consumi multă pâine, vrei să mănânci sănătos şi dacă vrei un aparat de copt pâine ieftin, dar şi bun.

Poze

Aşa arată în realitate

Specificaţii tehnice

Moulinex XXL Baguette OW502330 are o capacitate de 1500 grame și o putere de 1650 W. Numărul de programe e de 16, iar gradul de rumenire e ușor, mediu sau foarte rumenit. Pe lângă cele 16 programe mai are și un program de pornire întârziată. Ca și accesorii are inclus un suport de coacere pentru patru baghete cu două tăvițe detașabile anti aderențe. De asemenea mai are cană și linguriță pentru măsurare. Greutatea aparatului e undeva la șapte kilograme, iar alte detalii care ar trebui menționate referitoare la această mașină ar fi faptul că are trei programe pentru dietă, iar acestea sunt fără sare, gluten și extra omega 3. Ca orice aparat de preparat pâine și acesta are fereastră de supraveghere și două palete rotative.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ mic, e de firmă, capacitatea cuvei e mare şi are multe programe şi setări.
Contra: materialul din care e confecţinată nu e inox.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Costă aproximativ 499 lei şi în opinia mea e un preţ foarte mic. Dacă sunteţi de părere că preţul e mult prea mare atunci vă invit să aruncaţi un ochi şi asupra alternativei. În zona electrocasnicelor nu am prea văzut resigilate aşa că nu ştiu dacă o să o găsiţi resigilată (un fel de la mâna a două). OW502030 e o variantă sau un model mai vechi, dar în funcţie de stocurile furnizorilor poate e mai ieftină şi vă convine preţul aşa încât să o achiziţionaţi.

Concluzie

Moulinex OW502330 e mai multe pentru familiile mari sau poate chiar pentru o pensiune, dar şi cei care mănâncă multă pâine o vor aprecia datorită preţului accesibil şi uşurinţei în utilizare.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Moulinex OW502330”

  1. Masina este ff buna la pretul dat pe ea. Am o asemenea masina, am folosit-o intens circa trei ani, si acum cateva zile mi-a cedat garnitura de izolare la unul dintre cele doua rotoare, lasand apa sa curga din tava. Stie cineva un service care repara sau, daca sunt asemenea garnituri de cumparat?
    Va multumesc cu anticipatie!
    Petru

  2. Sunt interesat de o descriere a celor 16 programe (cum si la ce le poti folosi), eventual un link catre asa ceva. Multumesc.

  3. imi peteti spune si mie unde as putea gasi sa cumpar si tavile pt baghete daca se pot achizitiona separat?

Comentariile sunt închise.