Moulinex OW502030 XXL

Această maşină de făcut pâine Moulinex OW502030 este un model pentru familiile mai mari sau destinat celor care mănâncă mai multă pâine. Vine ca o alternativă cu o capacitate și putere mai mare la OW200034, are un preț bun Vezi prețul special de azi » și o recomandă specificațiile tehnice.

Poze

Cam aşa arată produsul.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Capacitatea acestei Moulinex OW502030 este de un kilogram jumătate, iar aparatul costă așa de puțin încât orice familie și-ar permite o astfel de mașină. În momentul de faţă se dă şi un cadou, adică un cântar de bucătărie care costă undeva la 49 lei. În pachet există o carte cu reţete, cană şi lingură pentru măsurare. Capacitatea acestei OW502030 XXL este undeva la 1500 grame și are o putere de 800W. Are 3 setări pentru gradul de rumenire, 14 programe, un program de pornire întârziată și funcția (automată) de păstrare la cald. Vine cu accesorii incluse ca lingură de măsurare, cană (tot de măsurare), are culoarea albă și are câteva programe (dietă cum ar fi fără sare, fără gluten și extra omega 3). Un alt lucru util la această OW502030 ar fi faptul că are o fereastră mare de supraveghere.

Păreri pro și contra

Pro: are o capacitate de un kilogram jumătate, arată destul de bine, are un preț modic de achiziție și e făcută de un bran cunoscut în acest domeniu.
Contra: materialul din care e făcut pare de proastă calitate.

Prețuri

Circa 459 lei este cel mai bun preț al aceastei mașini de pâine și nu cred că o să găsiți un preț bun în altă parte.

Alternative

Alternative la aceasta ar fi OW600031 (care e mai dotată și mai scumpă) şi OW200034 (care e mică și ieftină).

Concluzie

Dacă vrei un cuptor mecanic pentru o familie mai numeroasă atunci această maşină de preparat pâine model Moulinex OW502030 XXL (Moulinex XXL OW502030) este pentru familia ta. Jos puteți vedea o mică prezentarea a acestor mașină de pâine de la acest producător:

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Moulinex OW502030 XXL”

  1. E utila din moment ce costa putin si pot prepara multa paine cu ela. Singurul lucru care m-a deranjat la ea e materialul din care e confectionat deoarece lasa impresia de ieftin.

  2. Nu cred că materialul o să cedeze deoarece cei de la Moulinex sunt o firmă serioasă și nu fac orice, dar s-ar putea să cedeze dacă preparați pâine în cantități industriale.

Comentariile sunt închise.