Moulinex OW3501

Mașina de pâine Moulinex OW3501 e un model al anului 2012 care se evidențiază prin puterea de 700W, capacitatea de 1000 grame și cele 15 programe. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu putem spune că e ieftină, dar nici scumpă, iar garanția de 2 ani care e extensibilă la mai mult ne demonstrează că are o fiabilitate destul de bună. Normal că există și alternative mai competente cum ar fi OW600031, dar și prețul lor e ceva mai mare.

Poze

Moulinex OW 3501 e un aparat de preparat pâine de culoare alb-gri care are un panou de control electronic care nu e deloc greu de folosit. Și din această cauză, aparatul e ușor de folosit atât de cei pasionați de tehnologie cât și de cei avizi de ea. Dacă nu vă descurcați, dar mă îndoiesc, atunci aveți la dispoziție și un manual de utilizare.

Moulinex OW3501
Aparatul

Specificaţii tehnice

OW3501 este o mașină de preparat pâine care poate face pâine de până la un kilogram. Puterea acestui electrocasnic de mici dimensiuni e de 700W și trebuie neaparat să precizez că există 3 grade de rumenire așa încât să realizați un produs de panificație după bunul plac. Referitor la faptul că poate face pâine de până la 1000 grame, ar trebui spus că există și 3 setări de greutate pentru familiile mai mici sau pentru acele persane care nu mănâncă prea multă pâine.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; e construit din niște materiale foarte bune care te vor ajuta să-l cureți mai ușor; vine cu multe programe printre care ar trebui să menționez programele speciale de rumenire și cele de greutate (fiecare sunt câte trei); vine cu accesorii, mai exact cu o carte de rețete care te va ajuta să prepari ce fel de pâine dorești; are o funcție automată de păstrare la cald; garanția sa e una extensibilă făcând să fie un electrocasnic de îndelungă folosință.
Contra: nimic, iar dacă prețul vi se pare mare atunci OW3101 ar putea fi o alternativă ceva mai ieftină.

Concluzie

Dacă vrei să știi ce mănânci atunci ar trebui să începi cu o pâine de calitate cum ar fi o pâine preparată acasă. Astfel, o să consumi pâine fără ameliorator ori E-uri care ți-ar putea pune viața în pericol. Vine ;i cu program de pornire întârziată, dar eu nu aș lăsa mașina nesupravegheată. Cât despre pâinea făcută acasă… ești ceea ce mănânci.

Te-ar mai putea interesa