Moulinex OW302231

Mașina de pâine Moulinex OW302231 are 600 W poate prepara maxim 1000 g și 12 programe diferite de preparare a pâinii. Dacă vrei să prepari o cantitate inferioară celei de yn kilogram care e maximul admis atunci se poate prepara și la 750g. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și având în vedere că îi puteți extinde garanția la maxim 4 ani atunci nu cred că putem spune că stă rău la fiabilitate și rezistență. Pentru a vă familiariza cum arată am pus câteva imagini cât mai explicative alături.

Poze

Meniul e ușor de folosit
Cuva

Specificaţii tehnice

Moulinex OW302231 are o capacitate maximă de un kilogram și o putere de 600 de W care în combinație cu cele 3 setări de rumenire vă oferă o pâine așa cum v-o doriți. Are și 12 programe, pornire întârziată și funcția de păstrare la cald care e una automată. Având o construcție solidă, mai precis o carcasă din oțel inoxidabil cred că nu o să aveți temă în utilizare așa încât să vă fie frică că-l stricați.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult, are multe programe și setări, vine la pachet cu accesorii cum ar fi o lingură și o cană utile la măsurare și arată bine pe argintiu. Dimensiunile fiind compacte, iar greutatea de sub 7 kilograme nu cred că o să aveți probleme la amplasarea aparatului acolo unde doriți. Contra: nu pot spune că e ceva ce să-mi displacă atâta timp cât poți prepara câtă pâine vrei având 3 setări de greutate pentru cei care sunt la regim.

Concluzie

Moulinex OW302231 e o mașină de preparat pâinea care vine de la un brand foarte cunoscut în acest domeniu și îmi place tot la ea, însă nu prea înțeleg sensul pronirii întârziate. Poate e utilă atunci când prepari mai multe ture într-o zi și nu vrei să „obosești” aparatul iar unele dintre ture le programezi când aparatul e „odihnit”. În țări civilizate probabil că sensul e că dacă programezi mașina să prepare pâinea seara atunci plătești mai puțin curent, dar la noi nu știu să fie mai ieftin curentul pe timp de noapte.

P.S.: Copii ori seniorii nu cred să întâmpine dificultăți în utilizare deoarece ecranul e mare, iar butoanele destul de intuitive, însă pentru a vă familiariza cu aparatul cred că e bine să citiți instrucțiunile din manualul de utilizare.

Te-ar mai putea interesa