Moulinex Masterchef Gourmet QA414D15, robot de bucătărie 900 W

Moulinex Masterchef Gourmet QA414D15 e un robot de bucătărie bun cu un design plăcut. Se poate observa că e vorba de un aparat mai deosebit și performanța sa e dată de puterea sa – 900 W. Un robot de bucătărie nu e un aparat electrocasnic mic oarecare ci unul care înlocuiește destul de multe aparate deoarece are multe accesorii incluse și funcțiile sale sunt diverse. Îl puteți folosi pentru a frământa aluat de pâine, bătător pentru aluaturi mai fine, pentru a prepara o spumă ori să tocați carne. Deci poate să facă multe și puteți economisi bani și timp. Deci chiar dacă aparent pare scump, e o investiție bună chiar și pe termen lung deoarece e fiabil.

Prețul său e bun ținând cont de câte aparate înlocuiește și de ce brand e oferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Puterea sa e importantă având în vedere că poate duce la sfârșit diverse sarcini. Cam cele mai bune modele au în jur de 900 W, cum are acesta, însă cele profesionale sunt mult mai puternice. Poate fi folosit ca și o mașină de tocat carne deoarece are accesoriile necesare. Ca și accesorii are un cârlig pentru frământat, bătător de spumă și tel. Deci dacă aveți un cuptor pentru copt pâine și nu vreți să vă mai murdăriți cu frământatul aluatului, atunci acest robot poate fi de folos.

Are 6 trepte de viteză și treapta corectă o alegeți în funcție de sarcină. Bolul său e realizat dintr-un material bun și în partea de sus puteți adăuga ingrediente fără ca să stropească ori să faceți multă murdărie prin bucătărie. Pe lângă acele accesorii e inclusă și o carte de rețete. Nici o problemă dacă aveți o bucătărie mică deoarece acesta își poate stoca cablul iar accesoriile sale pot fi lăsate chiar și în mașina de spălat vase chiar și după ce le-ați spălat.

Plusuri: sistem de stocare a cablului, arată bine, e performant, elegant, multe funcții, ușor de folosit și accesorii interesante incluse.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Moulinex Masterchef Gourmet QA414D15 e o alegere bună deoarece poate fi folosită cu ușurință în special datorită designului și acelor pictograme care sunt așezate în partea stângă. Acolo veți găsi alte butoane de care am menționat și mai sus.

Te-ar mai putea interesa