Moulinex MasterChef Gourmet QA407, robot bucătărie

Unul dintre cei mai buni roboți de bucătărie de pe piață e Moulinex MasterChef Gourmet QA407. Spun asta deoarece un robot de bucătărie bun trebuie să fie puternic, iar în acest caz e de 900 W. Astfel se va descurca mai ușor pentru mai multe sarcini fără a fi suprasolicitat. Spun asta deoarece e un aparat de tip All-in-One: blender, tocător, feliator, storcător etc. Nu aduce multe chestii în plus față de predecesorii săi, dar cu siguranță e o investiție fiabilă pentru bucătăria dumneavoastră. Dacă aveți o bucătărie nouă și nu v-ați cumpărat încă aparate, un astfel de aparat e ideal deoarece le face pe toate. Îl recomand doar uzului casnic și nu veți regreta alegerea făcută. Acest QA407 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată
Accesoriile
Accesoriile

Specificații tehnice

Puterea sa joacă un rol important deoarece nu doriți să îl suprasolicitați. E de 900 W iar având în vedere ce poate să facă, e decentă. Un astfel de robot ține locul unui blender, mașini de tocat carne, storcător de fructe/legume, feliator și altele. Deci indiferent că faceți o prăjituri, salată sau mâncare, va fi un adevărat ajutor în special că vine cu toate ustensilele necesare. Acestea pot fi văzute în poza de sus și sunt relativ aceleași ca și la predecesorii săi.

Aveți la dispoziție 6 nivele de putere+puls. Nu vine cu spațiu de depozitare pentru accesorii, dar și așa veți economisi spațiu prin dulapuri deoarece nu mai trebuie să cumpărați vreo 4-5 aparate ci doar unul. Cablul de alimentare poate fi stocat într-un compartiment special pentru a nu sta în cale. Acel bol din oțel inoxidabil e unul de 4 litri e însoțit de un mâner și protecție anti-stropire. Capacitatea de frământare e de numai 1.8 kg iar cea a blenderului e de 1.5 litri. Bineînțeles e însoțit și de un manual cu rețete care ar putea să vă fie de folos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu multe accesorii incluse care sunt și de bună calitate, se descurcă excelent indiferent de sarcina aleasă, fiabilitate, vine cu manual cu rețete și cablul de alimentare poate fi stocat pentru a nu sta în cale atunci când nu-l folosiți.

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Moulinex QA407 e cea mai bună alegere pentru bucătărie dumneavoastră iar dacă nu ați mai avut un așa parat, e ușor de folosit datorită pictogramelor care le găsiți pe el în partea de sus (deasupra butoanelor). Poate fi cadoul ideal îl cazul în care nu vă pricepeți la ales cadouri și vă doriți unul pe măsură.

Te-ar mai putea interesa