Moulinex Masterchef Gourmet QA401, robot bucătărie

Acest robot de bucătărie Moulinex Masterchef Gourmet QA401 de 900 W e visul oricărei gospodine deoarece e un model funcțional și performant. Un astfel de motor poate îndeplini orice sarcină și în funcție de ce doriți să faceți, trebuie selectată viteza corespunzătoare. Însă, dacă mă luăm în considerare conținutul pachetului (adică accesoriile), e mai mult decât un robot obișnuit, un aparat de tip all-in-one :). Având în vedere că se apropie Paștele, cred că acesta va fi extrem de folositor în special pentru prepararea unui suc gustos de fructe, unei spume, a unui salate de legume sau pentru a toca carnea. Nu sunt prea mulți roboți ca și acesta, motiv pentru care-l recomand în special că vine de la un producător precum Moulinex. Masterchef Gourmet QA401 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Robotul și accesorile
Cu tel pentru bătutul ouălor

Specificații tehnice

Bolul din oțel inoxidabil (vezi imaginea de sus) vine cu capac de tip anti-stropire (vezi prima poză), însă când faceți spumă sau o cremă, acel capac poate fi îndepărtat. Accesoriile incluse sunt: cârligul pentru frământare (pâine), bătător de aluat (prăjituri), tel pentru bătut ouă, blender (mărunțit legume și fructe), storcător de fructe/legume, bolul de 4 litri, cap metalic pentru tocat carne, cap pentru răzuire/feliere de  legume/parmezan/ciocolată (cu trei accesorii). În funcție de ce alegeți să faceți, trebuie aleasă și viteza corespunzătoare. Având în vedere că are 6 trepe + puls, nu veți întâmpina nici o problemă sau vreun obstacol. Acesta nu va ocupa mult spațiu prin bucătărie, cel mai mult spațiu îl ocupă accesoriile sale care sunt destul de multe (să nu se înțeleagă ce un lucru rău, ci din contră). După părerea mea, un robot de bucătărie cu multe accesorii poate fi considerat ca fiind un aparat funcționat și deci poate înlocui mai mult aparate similare (tocătoare, feliatoare, storcătoare etc.)

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: extrem de funcțional, e performant, ușor de folosit (vă recomand să citiți chiar și manualul de instrucțiuni), are un design plăcut, compact, mișcare planetară și are compartiment pentru stocare cablului.

Minusuri: nu știu dacă prețul poate fi considerat un minus, dar un aparat ca acesta poate îndeplini mult mai multe sarcini decât altele.

Concluzie

Chiar dacă Masterchef Gourmet QA401 are un preț ușor piperat, poate fi considerat ca fiind o adevărată investiție, în special dacă aveți nevoie de majoritate funcțiilor sale. Pentru a vă face o idee, v-am pus un clip de prezentare cu acesta:

Lasă un comentariu