Moulinex Masterchef 8000 FP664, robot bucătărie

Moulinex e un nume important când vine de roboți pentru bucătărie sau mașini de pâine, iar un electrocasnic foarte bun de la ei e robotul de bucătărie Moulinex Masterchef 8000 FP664 care nici nu costă prea mult și vine cu multe accesorii utile. Dacă tot vorbeam despre preț atunci trebuie să știți că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece un astfel de robot fără accesorii costă undeva la 200-300 lei.

Poze

Se poate vedea că e un aparat care arată destul de bine și pentru a vă face o impresie mai bine despre el și despre ce poate vă invit să urmăriți clipul de la final care e unul foarte reușit chiar dacă e unul oficial. Culoarea e alb cu roșu și e una caracteristică acestei game din care face parte și Masterchef 8000 FP 664.

Moulinex Masterchef 8000 FP664 1 Copy
Blenderul
Moulinex Masterchef 8000 FP664 2
Butonul de reglare

Specificaţii tehnice

Moulinex 8000 FP664 nu e foarte diferit de alți roboți cum ar fi cei de la Philips, de exemplu, și vine cu două trepte de viteză și funcția de puls. Lama e una metalică și blenderul are o capacitate mare de un litru și jumătate. Normal că la pachet primiți și un bol care are și el un volum destul de mare de 3 litri.

Păreri pro şi contra

Pro: designul e unul foarte reușit și are și chiar un mic compartiment de depozitare a cablului de alimentare ceea ce ne demonstrează că a fost realizat așa încât să arate bine, să fie practic și performant la pregătirea diferitelor mâncăruri; nu e greu de folosit și pentru a vă face o părere despre cum trebuie utilizat cred că ar fi recomandată studierea manualului de utilizare.
Contra: nu ar fi ceva concret care să-i lipsească deoarece are și o sumedenie de accesorii.

Concluzie

Alături e un clip sau preview al modelului 8000 FP664 și vă recomand să aruncați un ochi asupra lui deoarece e un aparat care merită. Nu știu dacă vine cu carte de bucate ca unele modele de la Philips, dar acest lucru depinde în general și de magazine deoarece în general există mai multe variante ale uni produs.

Te-ar mai putea interesa