Moulinex Masterchef 5000, robot bucătărie

Moulinex Masterchef 5000 de 750W e un robot de bucătărie foarte puternic la un preț fără egal deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primești un robot cu o putere peste medie de 750W care are blender și o mulțime de accesorii. Din păcate trebuie să te limitezi la câteva operațiuni cum ar fi radere, feliere, emulsionare, tăiere cartofi etc (are 19 funcții) deoarece nu poate face etape precum stoarcere sau tocat.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest Masterchef 5000 și că e un model alb, dar există și variante pe roșu sau alte culori. Probabil că nu se vede din imagine, dar aparatul are un loc de stocare al cablului, iar cutia e una dintr-un material foarte rezistent… ceea ce face aparatul foarte rezistent.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Acest aparat are o putere de 750 W, dar beneficiază și de două trepte de viteză + puls. Vine cu numeroase funcții (19 la număr) și accesorii care te vor ajuta să faci eficient diferite operațiuni. Beneficiază de un cuțit universal, iar în pachet e livrată și o carte rețete care te ajută să prepari diferite mâncăruri cu rețete testate.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e bun deoarece brandul care l-a făcut e unul care se respectă, materialele sunt de bună calitate, iar prețul e unul mic; garanția e una bună de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult adică la 3 sau 4 ani; vine cu numeroase accesorii/discuri, iar cuțitele sunt realizate din metal ceea ce ne demonstrează că sunt foarte rezistente; vine cu o capacitate mare a bolului, dar și a blenderului.
Contra: erau interesante mai multe accesorii.

Concluzie

Dacă te interesează un robot de bucătărie care se te scutească de diferite operațiuni repetitive care pot dura foarte mult atunci un astfel de robot ar fi recomandarea mea. Nu e deloc greu de folosit, iar pentru a prepara diferite mâncăruri aveți la dispoziție și un manual cu rețete. Dacă nu vă descurcați cu utilizarea sa atunci puteți apela și la manualul cu instrucțiuni, dar nu cred că e cazul.

Te-ar mai putea interesa