Moulinex Masterchef 2000, robot bucătărie

Moulinex Masterchef 2000 e un robot de bucătărie accesibil motiv pentru care nu vine cu prea multe dotări. Însă pentru un așa buget, e destul de funcțional, fiabil și e ușor de folosit. Vă puteați da și voi seamăna doar după codul său, deoarece modele Masterchef 3000 sau 5000 sunt ceva mai performante. Bineînțeles mă refer la cele din această serie deoarece există și alte modele cu capacitate mai mare. Acest aparat poate fi folosit cu ușurință datorită designului simplu și ergonomic. Mai multe detalii despre cum poate fi folosit veți găsi cu siguranță în manualul său. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Combinația de culori nu joacă un rol important dar e bine ca albul să predomine deoarece butoanele și informațiile (pictogramele) sunt mai vizibile. Oricum acel roșu se potrivește perfect cu acest tip de aparat.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o putere suficient de mare și e important să fie generoasă deoarece nu doriți să suprasolicitați aparatul. În cazul acestui robot e de 700 W, iar modele cu capacități mai mari oferă o putere corespunzătoare (750 W). E dotat cu blender, spațiu depozitare accesorii și un bol de 1.5 litri. Nu vine cu storcător de fructe, râșniță sau mașină de tocat, dar cred că v-ați dat seama din poza de sus sau din clipul de la final.

Accesoriile cu care vine acest aparat sunt: disc feliere, disc emulsionare, disc radere și cuțit universal. Bineînțeles, le veți vedea în acel clip postat de mine. În funcție de legumele alese, puteți alege treapta de viteză (are 2 + puls). Curățarea pieselor nu va fi o problemă deoarece multe dintre ele sunt din plastic sau material de bună calitate.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de ieftin, bolul are un mâner confortabil, e ușor de folosit, e performant, poate felia, toca, mărunții, răzui și emulsiona.

Minusuri: nu prea am la un așa preț.

Concluzie

Acest Moulinex Masterchef 2000 poate fi considerat ca fiind un ajutor în plus în bucătărie fie că doriți să faceți o salată fie o prăjitură. Poate fi cadoul ideal pentru perasoana iubită având în vedere că se apropie 8 martie, dar și așa e o alegere foarte bună pentru bucătăria dumneavoastră. Dacă aveți un buget mai mare, nu ezitați să verificați celelalte modele aflate pe piață. Jos poate fi văzut acest model și accesoriile furnizate:

Te-ar mai putea interesa