Moulinex JU570D37

Storcătorul de fructe Moulinex JU570D37 de 600W și cu o capacitate de 3 l şi recipient pentru pulpă inclus vine ca a alternativă la JU650G3E. Nu am prea scris despre acest tip de electrocasnice dar m-am decis să scriu despre încă unul (am scris despre modelul recomanda ca alternativă) care să fie accesibil ca preț și de calitate. La televizor sunt prezentate diferite aparate cu funcții similare și probabil că la prețuri similare însă acesta este de firmă deoarece e realizat de Moulinex. Trebuie recunoscut că acest producător e unul de top iar mașinile de pâine și restul electrocasnicelor mici fabricate de acesta sunt foarte bune.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie să țineți cont că nu este o chinezărie, iar raportul calitate/preț este excelent. La acest preț normal că aveți inclus transportul gratuit în 1-2 zile și un recipient pentru pulpă.

Poze

Ce conține pachetul
Gata de stors

Specificaţii tehnice

Moulinex JU570D37 (din seria JU570) are o putere mai mică decât modelele din seria JU650, adică de doar 600W, dar asta înseamnă și un preț de achiziție scăzut că până la 100 lei mai mic. Chiar dacă puterea nu e chiar așa de mare storcătorul tot are două trepte de viteză.

Conținutul pachetului precum și culoarea aparatului pot varia dar în România în mod normal sunt comercializate modele de culoare ca modelul din poză (pe argintiu), iar în pachet ar trebui să fie inclus și un recipient de 3 litri.

Probabil că aveți impresia că modelul e din inox, dar nu e așa fiind dintr-un material plastic de foarte bună calitate. Însă, s-ar putea să fie comercializate și modele premium din această serie care să fie realizate din inox dar asta ar însemna un preț cel puțin dublu.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul accesibil, puterea medie, recipientul de pulpă are o capacitate mare, plasticul din care e confecționat are o calitate bună.
Contra: greutatea relativ mare a aparatului (undeva la 4,7 kilograme), dar până la urmă nu e laptop sau tabletă pentru a fi portabil.

Concluzie

În opinia mea Moulinex JU570D37 are un raport dintre preț și calitate foarte bun și dacă vă place modelul de față vă invit să urmăriți și preview-ul de alături pentru a vedea cum arată produsul și pentru a vedea că nu e foarte greu de asamblat și dezasamblat.

Te-ar mai putea interesa