Moulinex HV8 ME6251, mașina tocat carne

Moulinex HV8 ME6251 e un aparat foarte bun care te ajută să macini carne într-un mod foarte eficient și cu o investiție minimă. Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în care are o putere (nominală) mare de 600 W și capacitatea de a măcina circa 3 kilograme pe minut.
E realizat din materiale de bună calitate, iar cuțitele sunt din inox. Nu e special făcut pentru roșii, ci doar pentru tocat carne, dar cei mai descurcăreți poate că vor reuși să stoarcă și roșii… deși mi-e cam greu de crezut acest lucru.

Poze

Vine cu multe accesorii, iar o parte din ele se pot vedea din poza de alături. Tot din imaginea de alături se observă că e un aparat de culoare albă. Nu se vede din imagine, dar vine și cu o tavă realizată din cristal cu care trebuie avută mare grijă să nu se spargă.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Mașina Moulinex HV8 ME6251 vine cu o putere de 1800W, dar cea nominală e de 600W. Acest lucru nu trebuie să vă pună pe gânduri deoarece puterea e foarte mare și astfel în un minut o să puteți toca undeva la 2-3 kilograme de carne/legume. Cuțitele sunt făcute din inox ceea ce înseamnă că sunt foarte rezistente și din această cauză o să trebuiască ascuțite foarte rar.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul decent; numărul de accesorii e decent; e garantată la 2 ani… în cazul în care aveți rețineri cu privire la calitatea materialelor folosite la realizarea sa; vine cu un spațiu pentru depozitarea cablului; e ușor de folosit, însă sub nicio formă să nu o lăsați pe mâna copiilor.
Contra: nu are accesoriu pentru făcut bulion, adică stors roșii; tava nu știu cât o să reziste.

Concluzie

Dacă iarna faci cârnați atunci îți trebuie așa un electrocasnic. Nu e deloc greu de utilizat, iar depozitarea e ușoară deoarece vine într-o formă compactă. La câțiva ani vor trebui ascuțite cuțitele… dacă simțiți că nu taie prea bine, dar acest lucru ar trebui făcut de specialiști și nu de dvs. Pentru a vă face o părere despre cât de capabil e acest aparat vă recomand preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa