Moulinex HV8 ME610

Moulinex ME 610 HV 8 sau Moulinex HV8 ME610 (cum o să o găsiți în alte magazine) e o mașină de tocat carne de tip electric. În momentul acesta vine și cu niște cadouri, adică cu accesorii de măcinat roșii și le poți vedea dacă promoția mai e disponibilă. Prețul nu e prea mare deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un electrocasnic mic dar puternic deoarece are o putere de 1700W (800W e cea nominală). Da, puterea e mare, însă nu aș recomanda să o folosiți ca pe o mașină profesională deoarece e una care ar trebui folosită de câteva ori pe săptămână nu 3-4 ore pe zi.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că nu e un aparat mare, iar asamblarea e un proces simplu și rapid în același timp. La final există și un clip care ne arată cum se prezintă acest aparat. Un exemplu de utilizare poate fi văzut în clipul de la capitolul următor și ar trebui urmărită partea cu carnea deoarece acest aparat e doar o mașină de măcinat carne.

Aparatul

Specificaţii tehnice

HV8 ME610 are o putere destul de mare și poate măcina undeva la 3 kilograme la minut. Deci e foarte rapidă și o să economisiți timp prețios.
Din preview-ul de alături se poate vedea cum arată și ce poate, însă nu ar trebui să vă lăsați induși în eroare și feliatul cartofilor, respectiv stoarcerea merelor deoarece aparatul acesta nu vine cu accesoriile acelea. Clipul e pus pentru a prezenta capabilitatea de măcinare, în videoclip fiind un alt model.

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între preț și calitate; poate fi utilizată cu succes acasă pentru măcinarea cărnii dacă vreți să faceți chiftele, musaca ori cârnaț; vine cu o garanție standard de 2 ani; vine cu un accesoriu care împinge carnea și nu va trebui să vă băgați degetele pentru a rămâne fără ele.
Contra: putea veni cu mai multe accesorii, dar atunci prețul probabil că era pe la vreo 800 de lei ca la roboții de bucătărie care vin cu toate accesoriile necesare.

Concluzie

Acest model e unul apărut de curând în România și se prezintă foarte bine pe partea de estetică, dar și performanță. Cu riscul de a mă repeta, aparatul e bun și va rezista, însă nu e recomandat să-l folosiți în scop profesional, ci doar pentru uz casnic.

Te-ar mai putea interesa