Moulinex Homebread OW1101, mașină pâine

Moulinex Homebread OW1101 e o mașină de pâine ieftină și bună de la Moulinex. Cu ajutorul ei poți prepara diferite produce de panificație (pâine, cozonac, cornuri etc) până la o capacitate de 900 de grame. Ca și în cazul altor modele (Zelmer 43Z010 de exemplu), Moulinex OW 1101 are 12 programe, iar rumenirea poate fi setată pe 3 nivele. Nu costă mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și, după cum zicem anterior, puteți prepara o paletă largă de produce de panificație cu ea.

Poze

Din imaginile de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum se prezintă acest aparat, iar din preview-ul de la final se poate vedea în detaliu alături de alte modele similare. Nu e un aparat mare și e de culoare albă ceea ce îl face un aparat de făcut pâine clasic. Se poate observa din poza a doua că vine și cu niște accesorii care se vor dovedi destul de folositoare.

Din față
Din față
Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

OW1101 e o mașină cu o putere de 600W cu care poți prepara undeva la maxim 900 grame de pâine. venind cu 12 programe poți face diferite feluri de pâine, iar programarea de pornire întârziată te ajută să faci pâine când nu ești acasă. Beneficiază de un panou de comandă modern care e de tip electronic, iar de la acest panou poți seta gradul de rumenire, dar și cele 12 programe.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; fiabilitatea e crescută deoarece nu e primul model de la Moulinex; garanția e una mare de 2 ani, iar la nevoie poate fi mărită la mai mult; vine cu numeroase programe printre care se numără cel de păstrare la cald și cel de pornire întârziată; fereastra de supraveghere e mare și astfel puteți urmări procesul.
Contra: nu vine cu carte de rețete.

Concluzie

Acest aparat de la Moulinex e unul foarte apreciat fiind pe piața din România de câteva luni. De atunci a primit numai review-uri pozitive, iar acesta e datorită prețului mic de achiziție, a calității materialelor din care e făcut și a calității rezultatului final – pâinii. Din clipul de alături se pot vedea mai multe informații referitoare la acest aparat.

Te-ar mai putea interesa