Moulinex Home Bread OW110E31

Maşina de pâine Moulinex Home Bread OW110E31 e similară modelului OW310E, doar că cu acest aparat puteţi prepara o cantitate inferioară de pâine. Unele persoane nu au nevoie de mai mult şi de aceea OW110E31 ar fi o alegere foarte bună. Modelul alternativ are o capacitate de 1 kilogram, iar acesta are o capacitate de 0,9 kilograme, iar puterea e de 600W, cu 100 mai puţin ca a celui de 1000 grame. Nici numărul de programe nu e prea mare şi constă în 12. Gradele de rumenire sunt setabile şi astfel dacă vă place o pâine projită există un mod special pentru acest lucru.

Preţul e inferior preţului altor modele deoarece şi specificaţiile sunt ceva mai reduse, dar nu într-un sens rău, ci în unul economic la buzunar. În opinia mea preţul e foarte bun şi reflectă utilitatea aparatului şi chiar dacă o să ziceţi că 900 grame e puţin, tind să vă contrazic deoarece multe persoane poate nu vor prepara nici 700 grame. (Există setări speciale pentru greutate aşa încât pâinea să nu se ardă, iar setările sunt de 700 şi 900 grame). Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Moulinex Home Bread OW110E31 este o maşină cu care se poate prepara undeva până la 900 grame de pâine (dacă vreţi o cantitate inferioară atunci există posibilitatea preparării de 700 grame) în diferite moduri. Existând undeva la 12 programe puteţi face pâine de bază, prăjitură, sandvici etc. Aceste programe nu trebuie confundate cu cele 3 moduri de rumenire sau cele două setări de greutate.

Păreri pro şi contra

Există multe motive pentru care ai achiziţiona acest electrocasnic şi aş dori să le enumăr ca fiind aspectul plăcut (culoarea argintie cu negru), că poate fi programată întârziat şi brandul de nota 10. Nu trebuie uitat nici de acesoriile care vin în pachet.
Contra achiziţiei ar putea fi capacitatea de sub 1kg, dar cum am zis anterior asta ar putea fi şi un atu deoarece unele persoane nu au nevoie de mai mult.

Concluzie

OW110E31 este un electrocasnic de firmă pentru o familie care are 2-3 persoane în componenţă şi dacă vreţi să preparaţi o cantitate inferioară de pâine atunci acest lucru se poate face prin setarea la greutatea de 700 grame. Alături e un preview la ce puteţi face cu această maşină.

Te-ar mai putea interesa