Moulinex Fresh Express DJ750G45

Această răzătoare-feliator Moulinex Fresh Express DJ750G45 e recomandarea pentru cei care mănâncă zilnic legume și doresc să le prepare într-un alt mod. Și anume să facă salate interesante preparând fiecare legumă într-un alt fel (feliată, mărunțire sau răzălită) motiv pentru care acesta vine cu 5 accesorii interschimbabile (care feliază și răzălesc la dimensiuni mai mari sau mai mici). E ideal pentru a face chipsuri din cartofi sau felierea castraveților, răzălirea morcovilor fără a se pierde gustul. Pentru a nu ocupa mult spațiu toate aceste 5 accesorii pot fi introduse una în alte iar apoi în acel castron integrat al aparatului. DJ750G45 are chiar și un locaș de strângere/depozitare a cablului în aparat în caz că doriți să puneți într-un dulap și nu doriți ca acel cablu să încurce într-un fel. Am dorit să vă recomand și o alternativă doar că nu sunt prea multe aparate care pot concura cu acesta, dar și așa Fresh Express are un preț foarte bun. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cele 5 accesorii

Specificații tehnice

După cum am zis anterior, Fresh Express DJ750G45 are 5 accesorii pentru 5 funcții (răzuire grosieră și fină, feliere fină, mărunțire și feliere grosieră) iar pentru ca să știți ce face fiecare, vin în culori diferite pentru a face distincție între ele. Poate fi pornit/oprit de la un singur buton, atât de ușor e să-l folosești. Puterea maximă e de 150 de W. Are doar un nivel de putere dar și un singur nivel de viteză. Poate fi alimentat la o priză clasică 220V. Vine pe acea combinație de culori pe care o vedeți în poză sau clip – alb cu roșu. După folosire aveți de spălat doar cele 5 accesorii separate și tubul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: DJ750G45 e ușor de folosit, ieftin, accesorii incluse, nu ocupă mult spațiu deoarece e foarte compact, salatele sunt mai gustoase și macină cam orice intră în acel recipient.

Minusuri: are doar un nivel de putere, și spun asta pentru că unele legume cum sunt morcovii sunt mai tari decât altele și deci ar fi fost necesar cel puțin două nivele de putere.

Concluzie

Acest Moulinex Fresh Express DJ750G45 poate fi folosit pentru felierea sau răzălirea atât a legumelor cât a fructelor. Dacă nu prea știți multe salate, bucătarul Horia de pe Prima TV vă va face o mică demonstrație și veți observa că DJ750G45 e un aparat care-și merită banii și-ți poate ușura viața de zi cu zi. Mai jos puteți vedea cât de ușor se poate face o salată Fatoush:

Te-ar mai putea interesa