Moulinex FP513

Dacă eşti o persoană care bea mute sucuri naturale sau are nevoie de un robot de bucătărie capabil atunci robotul de bucătărie Moulinex FP513 (Masterchef 5000) ar fi recomandarea mea. Nu e la fel de bun ca Philips HR7775 (e un electrocasnic premium), dar îl recomandă următoarele caracteristici 750 W, 2.2 l bol, 1.25 l blender şi culoarea pe alb.

Moulinex FP513 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi evident că e recomanda şi de acest cost incredibil de mic, dar şi de raportul calitate/preţ care e incredibil. În momentul de faţă e unul dintre cele mai ieftine electrocasnice de acest gen, iar în comparaţie cu Philipsul menţionat mai sus are o putere inferioară şi mai puţine accesorii faţă de arsenalul celor de la Philips.

Poze

Cum arată

Specificaţii tehnice

Moulinex FP513 are o putere bună de 750 W, iar capacităţile bolului şi blenderului sunt de 2,2 litri, respectiv 1,25 litri. Aceste capacităţi se vor dovedi suficiente pentru câteva porţii.

Ca accesorii are spatulă, disc din metal care e reversibil şi un accesoriu pentru emulsifiere. Se poate observa că nu are prea multe accesorii, dar analizând preţul vedeţi de ce costă aşa de puţin şi că includerea mai multor accesorii urca considerabil preţul.

Despre detalii fizice cum ar fi greutatea sau dimensiunile pot spune că are o greutate de circa 4 kilograme, iar dimensiunile sunt destul de compacte fiind de 38,3 pe 27,5 pe 39,7 în centimetri (WxDxH). Deci se poate vedea că e unltracompact şi nu o să aveţi vreodată probleme cu depozitarea lui.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine (are o culoare alb perlat), are două trepte de viteză, nişte dimensiuni compacte şi o greutate mică.
Contra: nu vine cu prea multe accesorii şi dacă sunteţi de părere că accesoriile nu vă vor ajunge atunci vă recomand un HR7775 deoarece acesta vine cu foarte multe accesorii şi vine de la un brand la fel de popular.

Concluzie

Moulinex FP513 e un robot care vă va ajuta la prepararea mâncărurilor sau sucurilor preferate. Printre funcţiile şi dotările care m-au impresionat menţionez funcţia de puls, tubul destul d elarg de alimentare şi cele 19 funcţii din dotare.

Ştiu că acest preview nu e cu modelul în cauză, dar l-am postat pentru a vă face o părere despre cine îl poate folosi. Sunt electrocasnice foarte uşor de folosit şi modelul de faţă ar putea fi folosit char şi de un copil (aflat sub supravegherea unui adult).

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Moulinex FP513”

  1. buna fetelor sunt noua in acest domeniu robot de bucatarie si vreau sami cumpar unul si nu stiu de care sami iau pot dispune de 1000 ron ,ce ma intereseaza cel mai tare la un robot sami stoarca morcovii foarte foarte bine , ori sami iau separat storcator de fructe pana in 400 ron si un robot pana in 600 ron sa ajung pana la o suma de 1000 ron sau un robot care le include pe amandoua dar care sasi fac bine treaba ce imi recomandati ? multumesc si bine inteles sa fie si rezistent

Comentariile sunt închise.