Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Moulinex FP3171B7, robot bucătărie

Moulinex FP3171B7 e un ajutor în bucătărie de nota 10 care poate fi luat la un preț minim. În momentul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un robot de bucătărie care are o putere de 700W, multe accesorii și care vine de la un brand cunoscut.
Nu e deloc complicat de utilizat, însă neavând accesoriu pentru împingere trebuie să aveți grijă să nu vă băgați degetele în aparat așa așa încât să rămâneți fără ele.

Aspect

Dimensiunile sale sunt compacte, iar culoarea e alb cu roșu. În imagine se pot vedea doar componentele principale cum ar fi bolul de 2.2 litri și blenderul de un litru. Restul pachetului cuprinde diferite discuri, manual cu rețete și cuțit universal.

Aparatul

Aparatul

Caracteristici tehnice

Puterea maximă a acestui robot e de 700W, dar trebuie spus că are două trepte de viteză și puls, iar din această cauză puterea poate varia. Venind cu multiple discuri o să puteți tăia de la parmezan până la diferite legume. Iar, bolul de 2.2 litri e numai bun și va face să nu trebuiască să goliți prea des conținutul lui… în cazul în care feliați o cantitate mare.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul bun; materialele din care e realizat sunt destul de calitative; vine de la un brand renumit care face electrocasnice mici de foarte bună calitate; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la mai mult; beneficiază de o putere mare; panoul de comandă e unul simplu de accesat, fiind poziționat frontal și având butoane mari.
Contra: nu vine cu acel accesoriu de împingere.

Concluzie

Acest model care vine din seria Masterchef 3000 e unul foarte bun. Sunt unele sarcini care îți iau prea mult timp, iar acest aparat electrocasnic te ajută să le faci în câteva minute. Că tot se apopie Ziua Îndrăgostiților, cred că acest aparat ar fi unul bun drept cadou pentru o doamnă pentru cei care nu sunt prea inspirați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu