Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Moulinex AKGC44 Optipro

Dacă te interesează o friteuză ieftină atunci friteuza Moulinex AKGC44 Optipro ar fi una dintre cele mai bune variante alături de Tefal FZ700039, dar trebuie să recunosc că nu e la fel de bună ca alternativa.

Impresionează prin puterea sa de 1900W şi capacitatea maximă de ulei de 2,2 litri. Deci, spre deosebire de modelul de la Tefal, aceasta va consuma destul de mult ulei deoarece la modelul respectiv spuneam că poţi face cartofi cu doar o lingură de ulei ceea ce reprezintă o economie imensă… în opinia mea.

Nu costă deloc mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care mi se pare corect şi cum ziceam ceva mai sus, e una dintre cele mai ieftine variante pe care le aveţi la dispoziţie pe rafturile magazinelor tradiţionale ori online.

Poze

Din imagini se poate vedea că arată ca restul produselor Moulinex… foarte bine.

Cum arată închisă

Mâncarea terminată

Specificaţii tehnice

Moulinex AKGC44 are o putere destul de mare de 1900 W, iar capacitatea sa e de 1,2 kilograme care cred că e una suficientă pentru câteva porţii.
E dotată cu un indicator luminos şi are un recipient fix din aluminiu aşa încât să nu fie una aparat prea greu. De asemenea şi filtrul e permanent şi aici mă refer la cel metalic. Pe lângă acel indicator luminos puteţi observa starea mâncării printr-o fereastră de supraveghere, iar când mâncarea e gata capacul se deschide automat.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e bună datorită garanţiei de 2 ani; preţul nu e mare; aparatul este construit robust; apar’ine unui brand foarte cunoscut şi apreciat.
Contra: la aceşti bani nu am ce comenta.

Concluzie

Moulinex AKGC44 este o friteuză cu ajutorul căreia o să poţi prepara rapid mâncarea preferată. Arată bine aşa pe negru cu gri şi dacă o să aveţi ceva probleme în sensul că nu ştiţi să umblaţi cu ea atunci să găsiţi ceva instrucţiuni în manualul de utilizare. (În general ghidul ar trebui să fie în limba română, dar dacă luaţi aparatul din străinătate atunci s-ar putea să fie în alte limbi.)

P.S.: Dacă garanţia vi se pare mică atunci există posibilitatea extinderii ei la maxim 4 ani cu supa de 39 lei şi dacă achiziţionaţi pachetul de garanţie atunci cel de service express e integrat şi asta presupune că dacă aparatul se defectează atunci va fi reparat şi înapoiat în maxim 5 zile.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu