Motorola Xoom vs Acer Iconia, Asus Transformer, Blackberry PlayBook

Am scris despre cele mai cunoscute tablete ale momentului cum ar fi Motorola Xoom mz604, Acer Iconia (Acer A500, Acer Iconia Tab W500-C52G03iss), Asus Eee Pad Transformer (Asus TF101-1B055A, Asus TF101-1B054A) și Blackberry PlayBook. Mie cel mai mult îmi plac Motorola Xoom, varianta mai ieftină de Asus Transformer și Acer A500 care este tot un Iconia, dar cu Android. Și m-am gândit să fac un vs (versus) mai jos. (Am scris și despre alte tablete, dar acestea îmi plac cel mai mult și sunt cele mai noi apariții.)

Motorola XOOM mz604 costă undeva la 2.000 lei.

Cutie
Din lateral

O recomandă sistemul de operare optimizat pentru tablete, autonomia ridicată și lipsa lagului. Dar, prețul este cam mare. E cea mai vândută tabletă după iPad 2 și asta însemnă că este cea mai bună alegere pentru mulți.

Acer A500 costă undeva la 1500 de lei.

Din față
Gaming Zone

Ar fi una dintre cele mai bune alegeri, după Motorola Xoom, dar are doar 1 a garanție. Restul specificațiilor tehnice sunt similare cu cele ale tabletei anterior amintite și trebuie să știți că există și varianta cu Windows 7 numită Acer W500.

Asus TF101-1B055A sau Eee Pad Transformer are un preț de circa 1400 lei și este una dintre cele mai ieftine tablete.

Din faţă
Din lateral

Are 2 ani garanție, Android 3, două camere și detalii tehnice asemănătoare a celorlalte tablete cu Android, dar nu are USB.

Blackberry PlayBook costă undeva la 1500 lei.

Meniu
Spatele

Aceasta este mai mult una care este destinată fanilor Blackberry PlayBook și sincer pe mine nu mă impresioneză, iar lipsa Androidului m-ar face să nu o aleg. Dar, până la urmă nu contează că are Windows sau Android, ci contează ce poți face cu ea.

Știu că articolul trebuia să fie un versus cu tabele și specificații tehnice confruntate, dar specificațiile tehnice sunt cam asemănătoare, iar eu recomand tableta Xoom, Iconia și Transformer. Și cam acesta ar fi și topul 3 al meu.

Dacă vreți cea mai bună tabletă cu Android atunci ar trebui să alegeți Asus Eee Pad Transformer de 16 giga deoarece își face bine treaba.
Cea mai bună tabletă e Xoom deoarece răspunde bine la comenzile touch și sistemul de operare rulează mai rapid fără laguri.
Iconia Tab cu Android este undeva între cela două amintite anterior, dar are doar un an garanție.
Blackberry PlayBook este un tablet bun chiar dacă nu vine cu Android, dr ar fi pe locul patru în ordinea preferințelor mele.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Motorola Xoom vs Acer Iconia, Asus Transformer, Blackberry PlayBook”

  1. Mi-am luat din Spania o Motorola si singura problema e ca este in limba spaniola meniul. L-am pus pe engleza dar tot mai bine ar fi un meniu in limba romana. Varianta care o am eu nu are limba romana dar mi-a spus un prieten care are tot un Xoom dar cumparat din tara si care are Android in limba romana sa-i fac o actualizare sistemului. Eu nu ma bag la asa ceva si am vazut ca asa ceva costa 50 de lei.
    Concluzia este sa cumparati din tara si lasati furaciunile.

  2. Ar trebui să aibă și meniu în Română, dar e ca și cum ai avea Windows în Română. Mie îmi plac mai mult meniurile să fie în Engleză deoarece denumirile sunt mai scurte.

Comentariile sunt închise.