Motorola XOOM 3G

Cu ceva timp în urmă a apărut și în România tableta Motorola XOOM mz604, ar acum apare tableta Motorola XOOM 3G 32GB care este aceeași tabletă, dar vine cu 3G și e mai grea cu vreo 20 de grame (730 de grame). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pot spune că este o tabletă mult așteptată deoarece sunt multe persoane care aveau nevoie de modulul 3G. Există tablete mai ieftine cu modul 3G, dar Xoom este cea mai bună tabletă a momentului… după iPad 2.

Poze

Cutie
Din spate
Dungeon Defenders HD


Dacă e să vorbim de specificații tehnice atunci nu e vreo diferență între tabletele Motorola. Cum ziceam în primul paragraf, singura diferență e prețul mai mare, greutatea care e și ea mai mare (dar nu cu mult) și prezența 3G. Vine tot cu Android 3 Honeycomb care este o versiune de Android special concepută pentru ecranele mari ale tabletelor. Însă, dacă nu le știți atunci voi enumera principalele specificații tehnice mai jos.

Specificații tehnice

Are un procesor de la nVIDIA numit Tegra 2 model AP20H care este un Dual Core de 1 GHz. Ecranul este unul multi-touch, are o diagonală de 10,1 inci și o rezoluție HD+ de 1280 cu 800 pixeli. Deci puteți viziona atât filme HD cât și Full HD pe tableta Motorola XOOM 3G. Capacitatea memoriei RAM este de 1 giga. Spațiul de stocare al hard disk-ului de tip flash este de 32 de giga și dacă credeți că nu vă ajunge atunci puteți achiziționați și un card MicroSD deoarece are cititor de carduri. Pe partea de multimedia are difuzoare stereo, o cameră web principală de 5 MP cu autofocus și blitz dublu de tip LED, microfon și cameră web secundară de 2 MP.

La capitolul porturi XOOM 3G are ieșire audio, port HDMD și port USB 2.0. Deci poate fi conectată la un sistem audio, un ecran mai mare prin HDMI și la un laptop su PC. Pe partea de comunicații are Wi-Fi, bluetooth și 3G. Deci poate fi și telefon, sau mai bine zis puteți avea conexiune la internet oriunde vă aflați. Bateria scoate o autonomie de 10 ore.

Ca și caracteristici speciale are accelerometru, magnetometru, senzor pentru lumină ambientală, barometru, suport Adobe Flash Player 10, giroscop, GPS și busolă digitală. Tableta Motorola XOOM 3G mai are și o grămadă de aplicații printre care: QuickOffice Viewer, Android Music Player, Internet Radio, eCompass, Games, YouTube, eBooks, Google Talk, Google Maps, Gmail ș.a.

Plusuri și minusuri

Dacă e să vorbim de minusuri și plusuri atunci minusuri ar fi prețul cam mare, iar plusurile ar fi prezența 3G-ului, performanța (procesor dual core) și aspectul exterior foarte reușit. Dacă aveți nevoie la locul de muncă de un astfel de gadget atunci această tabletă PC ar putea fi o investiție inteligentă deoarece vă puteți ușura munca de zi cu zi.

Dacă vreți o tabletă completă atunci tableta Motorola XOOM 3G ar fi ideală deoarece conform specialiștilor aceasta este numărul 2 după iPad 2 în topul preferințelor.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Motorola XOOM 3G”

  1. Sunt de parere ca Asus Eee pad Transformer est eo varianta mai buna daca e sa facem referire la raportul calitate pret.
    Ambele au cam aceleasi specificatii, dar cea de la Asus e mult mai ieftina decat Xoom 3G.

Comentariile sunt închise.