Motorola RAZR XT910

Zilele trecute a fost anunțat pentru România cel mai bun telefon Motorola și anume acest telefon mobil Motorola RAZR XT910 Silver 16GB. Eu un model deosebit și foarte performant. Eu îl recomand celor care vor mai multă eleganță și calitate. Spun asta deoarece acesta are spatele realizat din kevlar și o grosime de doar 7.1 mm însă e destul de greu 127 de grame. Din câteva am observat spatele să nu e detașabil ca și la restul telefoanelor și deci nu se poate schimba bateria. Nu știu dacă acesta va prinde la români deoarece autonomia e destul de mică chiar dacă bateria e de 1780 mAh. Acesta ar fi dezavantaj al acestui smartphone, din păcate cam toate telefoanele de la acest producător au autonomie așa mică, de exemplu Motorola XT615.

Acum vă voi enunema câteva motive pentru care l-ați cumpăra fără dar și poate. Având în vedere că are un ecran la fel de mare ca alui S2, rezoluție e asemănătoarele unui iPhone 540 cu 960 pixeli. Are un ecran Gorilla Glass, bluetooth v4.0, TV-Out, port microHDMI dar și altele. În rest are caracteristici tipice pentru un smartphone de dimensiuni mari, cum ar fi: spațiu de stocare 16GB, procesor Dual Core, ecran Super AMOLED etc. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Screen lock-ul
Din lateral

Specificații tehnice

RAZR XT910 cântărește undeva la 127 de grame deci poate fi considerat destul de portabil în special că e subțire și se simte destul de rigid în mână. Vine cu un ecran Super AMOLED de 4.3 inci care suportă o rezoluție de 540 cu 960 pixeli deci densitatea pixelilor e destul de bună (circa 256 ppi). Acesta vine însoțit de accelerometru, senzor de proximitate, busolă digitală, protecție Gorilla Glass și patru butoane în partea de jos. Are conectivitate 3.5 mm, microHDMI, TV-Out și microUSB. La capitolul memorie acest RAZR XT910 are un 1 GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și slot pentru card de până în 32 GB.

Pe partea de comunicații are GPRS, EDGE, 3G, bluetooth v4.0 și WLAN. Camera foto a acestuia e una de 8 megapixeli care are autofocus, stabilizator imagine, detectarea feței etc. Acesta e însoțită și de o cameră secundară sau frontală care e numai de 1.3 megapixeli. Procesorul care rulează Androidul 2.3.5 Gingerbread e unul Cortex A9 Dual Core de 1.2 GHz și deci camera foto poate filma fără probleme la calitate 1080p. Procesorul grafic e și el destul de bun pentru jocurile recent apărute – PowerVR SGX540.

Alte caracteristici ale acestui telefon mobil Motorola RAZR XT910 sunt: GPS cu A-GPS, browser HTML cu suport Adobe Flash 10 și are destule aplicații care le găsim și pe alte smartphone-uri cu Android. Bateria care o găsiți pe acest model e una de 1780 mAh de tip Li-Ion. Chiar dacă e așa de mare, autonomia nu e chiar așa de grozavă: 300 ore în stand-by și 9 ore de convorbiri. Spun asta deoarece la S2 e dublă. Jos puteți vederea interfața personalizată și conținutul software al acestui XT910:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: rezoluție mare, subțire, rigid, ecran Super AMOLED, spațiu de stocare generos, filmare Full HD, TV-Out și microHDMI.

Minusuri: autonomia.

Concluzie

Acest Motorola RAZR XT910 16GB e un model foarte compact, poate cel mai compact de la ora actuală, dar degeaba dacă nu ține mult bateria. Jos puteți viziona un clip cu despachetare lui și care ar fi conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Motorola RAZR XT910”

  1. eu il am de 6 luni si pot spune ca e diferi de iphone si toate cacaturile e foarte bun nu o sa va dezamageasca

  2. Salut

    Doresc sa schimb Iphone 4 cu modelul acesta si de cateva zile ma tot documentez pe net , si vreau sa spun ca esti singurul de pe tot internetul asta care spune ca telefonul asta are autonomia slaba. Probabil cel pe care l-ai testat tu avea ceva probleme..

Comentariile sunt închise.