Motorola RAZR MAXX XT910, telefon mobil black

Unul dintre cele mai reușite smartphone-uri de pe piață e acest Motorola RAZR MAXX XT910 Black care e o îmbunătățire a modelului anterior numit tot XT910. Singura diferență între cele două o constituie bateria care în cazul acestuia e de 3300 mAh. Deci autonomia e de două ori mai mare dar și grosimea sa a fost afectată dar nu cu mult. Spun asta pentru că nu e mai gros decât alte smartphone-uri – 9 mm (de la 7.1 mm). Deci acesta nu e cel mai subțire model dar are cea mai mare autonomie de la ora actuală – 14 ore de filme și 7 ore de navigare web. Restul caracteristicilor sunt aceleași, chiar și design-ul e același iar spatele său e tot din kevlar.

Chiar dacă nu sunteți fan al acestui brand, poate fi o alternativă la Samsung iar o astfel de baterie mi se pare foarte ok când vine vorba de un smartphone cu ecran mare. Deci dacă vă plac jocurile 3D și să navigați pe internet, e foarte importantă autonomia sa și pot spune că ceilalți producători mai au de învățat de la acesta. Bineînțeles și prețul său a fost afectat și e bun comparativ cu predecesorul – diferență de 200 lei. Cu siguranță peste o săptămână sau poate două se va mai ieftini dar nu cu mult. Motorola RAZR MAXX XT910 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

Greutatea sa e de 145 grame care e  bună având în vedere îmbunătățirile suferite. Ecranul Super AMOLED Advanced e același de 4.3 inci cu rezoluție de 540 cu 960 pixeli. Pe lângă protecția din kevlar de pe spate, are și protecție Gorilla Glass pentru ecran. Spațiul de stocare e de 16GB și poate fi extins cu un card de memorie datorită slotului disponibil. Ca porturi are mufă jack pentru căști, microUSB și port HDMI. Deci puteți viziona conținut media de pe telefon car chiar să și jucați jocuri pe un ecran mai mare.

Multitasking-ul e excelent și se datorează memoriei de 1GB de RAM și sistemului de operare care e upgradabil la Android 4.0 ICS. Pe partea de tehnologii de comunicații nu-i lipsește nimic. Camera foto e de 8MP și poate realiza filmări Full HD la 30 fps, iar cea frontală e de 1.3 MP. Procesorul său e foarte performant fiind un Dual Core de 1.2 GHz. Deci dacă aveți de gând vă vă luați un smartphone și nu vă doriți un S2 deoarece sunt multe persoane care-l au, acesta e o alternativă bună iar diferența de preț e justificată.

Restul caracteristicilor sunt cele uzuale sau standarde: suport flash, GPS, diverși senzori etc. Bateria sa e destul de unică pentru smartphone-uri sau mia bine zis e foarte mare pentru un dispozitiv așa de mic. Aceasta oferă telefonului mobil o autonomie de 18 ore de convorbiri și peste 600 de ore în stand-by. Nu veți găsi un model mai eficient ca acesta doar dacă optați pentru o tabletă însă aceea nu e așa de portabilă ca acesta.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie foarte bună, robust, ecran AMOLED, performanțe decente în ceea ce privesc jocurile, 16GB memorie și 1GB de RAM.

Minusuri: putea fi mai accesibil și e disponibil doar pe negru, momentan.

Concluzie

Acest Motorola RAZR MAXX e o recomandare însă dacă nu vi-l permiteți, există alternative de la Samsung ca S2 sau S Advance. Cu siguranță va fi și un model pe alb care poate o să vină cu Android 4.0 gata preinstalat. Am pus un clip cu despachetarea sa și veți observa că nu e chiar așa de gros:

Te-ar mai putea interesa