Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Motorola Quench MB501

Un smartphone foarte ieftin și elegant este acest telefon mobil Motorola Quench MB501 Black. Chiar dacă nu are un sistem de operare Foarte nou ci un Android 1.5 Cupcake are însă un ecran generos de 3.1 inci, cameră de 5 MP cu autofocus, interfață utilizator cu widgeturi oferite de Motorola și mai are și alte caracteristici interesante. Acesta este unul destul de performant și pot spune că arată mult mai bine în realitate decât în pozele de pe magazinele online. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și cred că este un preț modic pentru cât oferă și poate fi o soluție pentru cei care își doresc un smartphone la liber și să fie ieftin.

Poze

Arată foarte bine

Prin meniuri

Specificații tehnice

Motorola Quench cântărește circa 130 de grame. Are un ecran de 3.1 inci de tip TFT care reproduce 65k culori. Acesta are o rezoluție de 320 cu 480 pixeli, protecție superioară împotriva zgârieturilor și este unul tactil. Ca și caracteristici speciale are accelerometru, senzor de proximitate și trackpad. Memoria internă poate fi mărită printr-un card microSD de până în 32 de giga. Memoria RAM este de 256 MB și cea ROM 512 MB.

Pe partea de comunicații și porturi Motorola Quench are EDGE și GPRS clasa 12, 3G, Wi-Fi, bluetooth v2.1, microUSB 2.0 și mufă 3.5 mm. Camera foto/video este una de 5 MP cu autofocus și cu blitz de tip LED. Pozele pot fi făcute până la rezoluții de 2592 cu 1944 pixeli, iar filmările la calitate CIF cu 25 de fps. Procesorul de 528 MHz face ca sistemul de operare Android v1.5 Cupcake (upgradabil la v2.1) să se miște rapid.

Motorola Quench MB501 mai are browser HTNL, radio FM, GPS, busolă digitală și vine în patru culori interesante, dar pe negru arată cel mai bine.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Motorola Quench MB501 arată foarte bine, este ieftin, ecran generos, memoria poate fi extinsă până la 32 de giga, multe aplicații utile și are o autonomie de 7 ore și ceva în timpul convorbirilor și peste două săptămâni în stand-by.

Ca minusuri: sistemul de operare putea avea o versiune mai nouă (2.1) sau populară gen Gingerbread.

Concluzie

Acest telefon mobil Motorola Quench MB501 Black este un smartphone destul de reușit din multe puncte de vedere și ar putea fi o alegere inteligentă sau dacă nu poate fi o recomandare bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu