Motorola Milestone 2

Un telefon de tip Chat adică cu tastatură QWERTY glisantă este acest telefon mobil Motorola Milestone 2. Acesta este un smartphone destul de performant adică vine cu procesor de 1 GHz, Android 2.2 Froyo, spațiu de stocare de 8 giga, memorie RAM de 512 MB și ecran de 3.7 inci. Faptul că are ecran așa de mare, face ca navigarea web să fie o experiență unică. Memoria RAM împreună cu procesorul Cortex A8 fac ca sistemul de operare să răspundă instantaneu la comenzile utilizatorului. Plus că mai are toate dotările necesare pentru a fi un adevărat mini calculator portabil ideal pentru navigare web, utilizare de aplicații diverse, vizionare de filme, ascultarea melodiilor preferate și multe altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». O alternativă la acest model este Motorola A853 Milestone.

Poze

Din lateral
În mâini

Specificații tehnice

Milestone 2 cântărește undeva la 169 de grame. Ecranul este unul tactul de tip TFT și reproduce 16 milioane de culori. Acesta are o diagonală de 3.7 inci și o rezoluție de 480 cu 800 pixeli. Tastatura este una QWERTY glisantă. Ca și caracteristici speciale Milestone 2 are protecție pentru ecran de tip Gorilla, interfață Motoblur cu Live Widgets, metodă de introducere cu multi-touch, butoane senzitive, accelerometru și senzor de proximitate. Memoria internă este de 8 giga iar cea RAM este de 512 MB. Memoria internă poate fi mărită printr-un card microSD de 32 de giga dar nu cred că este cazul.

La capitolele porturi și comunicații Motorola Milestone 2 are mufă 3.5 mm, microUSB 2.0, GPRS și EDGE clasa 10, Wi-Fi, 3G și bluetooth. Camera foto/video are un senzor de 5 MP care scoate poze de 2592 cu 1944 pixeli și vine cu autofocus și blitz de tip LED. Poate filma la calitate HD cu 30 fps. Milestone 2 mai are un procesor de 1 GHz, sistem de operare Android v2.2 Froyo, browser HTML, GPS și busolă digitală.

Motorola Milestone 2 are ca aplicații: Facebook, Twitter, MySpace, Google Search, Maps, Photo viewer/editor, Gmail, YouTube, Google Talk, Player, Quickoffice și altele.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are suport Adobe Flash 10.1, autonomie de 6 ore de convorbiri și 350 de ore în stand-by, preț acceptabil, destulă memorie internă, configurație bună, design modern și ergonomic.

Ca minusuri: nu are radio FM iar ecranul nu este unul AMOLED.

Concluzie

Acest telefon mobil Motorola Milestone 2 este un telefon ce se adresează celor pasionați de mesaje în special, dar și celor pasionați de internet datorită ecranului generos care face ca navigarea să fie plăcută.

Te-ar mai putea interesa