Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Motorola Milestone 2

Un telefon de tip Chat adică cu tastatură QWERTY glisantă este acest telefon mobil Motorola Milestone 2. Acesta este un smartphone destul de performant adică vine cu procesor de 1 GHz, Android 2.2 Froyo, spațiu de stocare de 8 giga, memorie RAM de 512 MB și ecran de 3.7 inci. Faptul că are ecran așa de mare, face ca navigarea web să fie o experiență unică. Memoria RAM împreună cu procesorul Cortex A8 fac ca sistemul de operare să răspundă instantaneu la comenzile utilizatorului. Plus că mai are toate dotările necesare pentru a fi un adevărat mini calculator portabil ideal pentru navigare web, utilizare de aplicații diverse, vizionare de filme, ascultarea melodiilor preferate și multe altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi. O alternativă la acest model este Motorola A853 Milestone.

Poze

Din lateral

În mâini

Specificații tehnice

Milestone 2 cântărește undeva la 169 de grame. Ecranul este unul tactul de tip TFT și reproduce 16 milioane de culori. Acesta are o diagonală de 3.7 inci și o rezoluție de 480 cu 800 pixeli. Tastatura este una QWERTY glisantă. Ca și caracteristici speciale Milestone 2 are protecție pentru ecran de tip Gorilla, interfață Motoblur cu Live Widgets, metodă de introducere cu multi-touch, butoane senzitive, accelerometru și senzor de proximitate. Memoria internă este de 8 giga iar cea RAM este de 512 MB. Memoria internă poate fi mărită printr-un card microSD de 32 de giga dar nu cred că este cazul.

La capitolele porturi și comunicații Motorola Milestone 2 are mufă 3.5 mm, microUSB 2.0, GPRS și EDGE clasa 10, Wi-Fi, 3G și bluetooth. Camera foto/video are un senzor de 5 MP care scoate poze de 2592 cu 1944 pixeli și vine cu autofocus și blitz de tip LED. Poate filma la calitate HD cu 30 fps. Milestone 2 mai are un procesor de 1 GHz, sistem de operare Android v2.2 Froyo, browser HTML, GPS și busolă digitală.

Motorola Milestone 2 are ca aplicații: Facebook, Twitter, MySpace, Google Search, Maps, Photo viewer/editor, Gmail, YouTube, Google Talk, Player, Quickoffice și altele.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are suport Adobe Flash 10.1, autonomie de 6 ore de convorbiri și 350 de ore în stand-by, preț acceptabil, destulă memorie internă, configurație bună, design modern și ergonomic.

Ca minusuri: nu are radio FM iar ecranul nu este unul AMOLED.

Concluzie

Acest telefon mobil Motorola Milestone 2 este un telefon ce se adresează celor pasionați de mesaje în special, dar și celor pasionați de internet datorită ecranului generos care face ca navigarea să fie plăcută.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu