Motorola EX223

Un nou telefon mobil care va deveni foarte popular în curând este telefonul mobil Motorola EX223 White care costă undeva la 559 lei. Este un telefon cu două cartele şi e foarte util persoanelor care sunt pasionate de trimisul mesajelor ori de statul pe reţelele sociale gen Facebook ori Twitter.

Poze

Din faţă
Camera

Specificaţii tehnice

Motorola EX223 este un telefon dual SIM de la Motorola. A fost lansat în luna mai a acestui an şi iată că a ajuns şi la noi la un preţ accesibil. Are o greutate de circa 86 de grame şi vine cu un ecran senzitiv de 2,4 inci şi cu o rezoluţie de 240 pe 320 pixeli.

Tastatura este una Qwerty şi referitor la reţeaua de funcţionare trebuie să ştiţi că nu are 3G, ci doar 2G. Memoria telefonului Motorola EX223 dual sim poate fi extinsă cu un card microSD până la 32 de giga.

Pe partea de conectivitate, conexiuni şi porturi are jack de 3,5 milimetri, GPRS clasa 10, EDGE, bluetooth şi port microUSB. Cum ziceam anterior acest Motorola dual sim nu are 3G, dar trebuie să ştiţi că nu are nici WLAN sa port infraroşu.

Are radio stereo, suport pentru jocuri şi sistemul de operare Android care e foarte popular, deci este un telefon cu două cartele cu Android ca Gigabyte Gsmart G1317D.
Bateria este una de 910 mAh şi ţine 250 ore în aşteptare şi 3 ore jumătate dacă vorbiţi.

Păreri pro şi contra

Pro: are dual sim, e ieftin, tastatura e completă, are Android (care e un sistem de operare popular) şi arată destul de bine.
Contra: nu are suport 3G.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ de pe piaţă e 559 lei şi nu cred că e prea mare având în vedere că are suport pentru două cartele, are instalat Android şi e un telefon social (pentru stat pe Facebook, Twitter etc).

Alternative

Gigabyte Gsmart G1317D ar fi una dintre cele mai bune alternative la acest Samsung şi trebuie să ştiţi că e şi mai ieftin. 😉 Am mai scris mult despre dual sim-uri, dar acel Gygabite este singurul cu OS de la Google.

Concluzie

Dacă vrei un telefon pentru două cartele atunci acest telefon mobil Motorola EX223 White ar fi unul dintre cele mai bune telefoane deoarece e ieftin, arată bine, are sistemul de operare Android (merg pe el aplicaţii şi jocuri complexe) şi deoarece are tastatură completă.

P.S.: Motorola EX223 are şi cameră, dar nu e mare lucru de spus despre ea deoarece nu e super performantă.

Te-ar mai putea interesa