Motorola EX211 Gleam

Telefonul mobil Motorola Ex211 Gleam Grey sau Motorola Gleam Ex211 este un model nou Motorola în oferta magazinelor româneşti. Costă puțin şi vine în mai multe culori şi există variantele Motorola EX211 Gleam Red, Titanium şi Grey… deci 3 variante. Are o greutate de circa 100 grame, suportă carduri Micro SD, are o diagonală de 2.4 inci, este un telefon cu clapetă, are cameră de 2 megapixeli şi player multimedia.

Poze

Din pozele de mai jos puteţi vedea că acest telefon arată destul de bine şi e şi subţire. Să nu mai spun de faptul că Motorola EX211 stă destul de bine în mână.

Expus
În mână

Specificaţii tehnice

Motorola EX211 Titanium sau ce culoare o fi este un telefon care suportă doar comunicaţii prin reţeaua 2G, deci nu suportă 3G. Vine cu un sistem de operare necunoscut şi are clapetă ceea ce-l va face popular printre femei sau pentru cei care adoră acest fel de telefoane. Greutatea este de 105 grame şi îl face un telefon uşor.Pe partea de memorie trebuie să ştiţi că are o memorie internă de 5 mega şi aceasta poate fi extinsă cu carduri de memorie de până la 16 giga de tip microSD. Ecranul nu este unul prea strălucit deoarece este de doar 2.4 inci cu o rezoluţie de 240 pe 320 de pixeli, dar e bunicel. Motorola EX211 are bluetooth, mini USB şi jack pentru căşti. Camera cu care vine la pachet este de doar 2 megapixeli şi asta e cam puţin, dar eu zic că este suficient pentru nişte poze decente.

Durata de convorbire este de aproximativ 375 minute, iar cea în regim de aşteptare e de 500 ore. Acestea graţie bateriei de 750 mAh. Trebuie să ştiţi şi că are radio cu RDS şi player care poate reda mai mult tipuri de formate media.

Păreri pro şi contra

Pro: este ieftin, arată bine, bateria ţine destul.
Contra: cameră slabă, nu are Android şi nici suport pentru 3G

Preţuri

Costă puțin, având un preț bun Vezi prețul special de azi » dacă te interesează să-l achiziţionezi şi trebuie să ştii că acesta este cel mai mic preţ de pe piaţă.

Concluzie

Dacă te interesează un telefon cu clapetă şi cu care să-ţi faci treaba atunci cred că telefonul mobil Motorola EX211 Gleam Grey (gri) ar fi ideal deoarece este ieftin şi arată bine. Probabil că era mai interesant ca telefon dacă avea Android ca sistem de operare, dar atunci era mult mai scump (avea un preţ dublu).

Te-ar mai putea interesa